- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 240 |
| Kečup | 250 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
| Jihočeské AB 78% | 30 |
| Cibulka jarní | 26 |
| Mrkev | 50 |
| Rajský protlak | 115 |
Energetická hodnota celkem: 4135 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 105,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 92,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1034 kJ
Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 26.3, SAFA (g): 5, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






