- Autor: sedlamir
 - Doba přípravy (min.): 240
 - Porce: 8.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Knedlíky houskové kynuté | 1000 | 
| Jelení průměr | 1600 | 
| Celer bulva | 500 | 
| Mrkev | 300 | 
| Petržel - kořen | 300 | 
| Cibule | 300 | 
| Smetana na vaření 12% | 400 | 
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 250 | 
| Mouka pšeničná hladká | 50 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 | 
Dochucovadla:
sůl, citronová štˇáva,jalovec
Energetická hodnota celkem: 24668 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 479, 
                                                        Tuky (g): 107, 
                                                        Sacharidy (g): 698,
                                                        SAFA (g): 54,
                                                        Cukry (g): 162,
                                                        Vláknina (g): 55,
                                                        Sůl (g): 7
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 3084 kJ
Bílkoviny (g): 59.9, Tuky (g): 13.4, Sacharidy (g): 87.3, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 20.3, Vláknina (g): 6.9, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






