- Autor: LLojdova
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celá průměr | 110 |
| Olej olivový | 7 |
| Hrášek sterilovaný průměr | 50 |
| Sůl | 0.5 |
Dochucovadla:
petrželka, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1066 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na pánvi s troškou oleje prohřejeme a zcezený sterilovaný hrášek zalijeme jej vejci rozšlehanými s pepřem, solí a nasekanou petrželkou a necháme ztuhnout. Po ztuhnutí omeletu přeložíme napůl, vložíme do rozehřáté trouby a necháme zapéci.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






