TOPlist
Sledujte nás:

Dusený stopkový zeler

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej slunečnicový10
Cibule šalotka60
Celer řapíkatý300
Voda150

Dochucovadla:

soľ,chilli korenie rasca

Energetická hodnota celkem: 785 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 1, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 393 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zeler rozoberieme, umyjeme a nakrájame na cca pol centimetrové kúsky. Na oleji si opražíme na kocky nakrájanú cibuľku a pridáme kúsky zeleru, ktoré naozaj iba krátko osmáhneme. Pridáme 1,5dl vody a krátko podusíme. Ochutíme  mletou rascou, chilli a soľou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři