- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej slunečnicový | 10 |
Cibule šalotka | 60 |
Celer řapíkatý | 300 |
Voda | 150 |
Dochucovadla:
soľ,chilli korenie rasca
Energetická hodnota celkem: 785 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 393 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeler rozoberieme, umyjeme a nakrájame na cca pol centimetrové kúsky. Na oleji si opražíme na kocky nakrájanú cibuľku a pridáme kúsky zeleru, ktoré naozaj iba krátko osmáhneme. Pridáme 1,5dl vody a krátko podusíme. Ochutíme mletou rascou, chilli a soľou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.