- Autor: MagdaHe
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr (syrové) | 250 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Strouhanka průměr | 10 |
Česnek | 8 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3046 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 609 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 9.6, Sacharidy (g): 3.6, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mleté maso smícháme s cibulí, prolisovaným česnekem, během, solí, pepřem, trochou hladké mouky a strouhanky. Z těsta vypracujeme karbanátky a na oleji osmažíme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.