- Autor: elleien
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 10 |
Cibule | 65 |
Mrkev | 70 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Zelí bílé hlávkové | 100 |
Brambory (syrové) | 380 |
Voda | 1000 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, pažitka
Energetická hodnota celkem: 2114 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 84,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 423 kJ
Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 2.4, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
cibuli zpěníme na olivovém oleji, přidáme najemno nastrouhanou mrkev a hladkou mouku, opražíme, zalijeme vodou. Přidáme nakrájené hlávkové zelí a tři větší brambory. Ochutíme solí a pepřem a vaříme do změknutí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.