TOPlist


Fašírky z tuniaka

  • Uživatelský recept
  • Autor: shipka45
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
kukuričný škrob20
Vejce celé (syrové)60
Tuňák ve vlastní šťávě130
Máslo čerstvé nesolené10
Sezamová semínka20

Energetická hodnota celkem: 2020 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 8 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1010 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 4 Cukry (g): 0.5 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

soľ, čierne korenie, mletá rasca, bazalka, týmian, trocha rozmarínu

Postup přípravy

Tuniaka vo vlastnej šťave rozmáčame, osolíme, okoreníme pridáme 1 vajce, 20g kukuričný škrob. Spracujeme na dobre tvarovateľnú hmotu z ktorej urobíme fašírky, ktoré obalíme v sezamových semienkách a dáme zapiecť na jemne maslom vymastený plech do rúry.Pečieme pri teplote 210°C asi 30 minút. V polovici pečenia fašírky otočíme.

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

05. 10. 2017 19:31

bessi

To by mohlo být jedlé...zkusím

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma