- Autor: MarieMa
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Uzený bok | 10 |
| Hořčice plnotučná průměr | 5 |
| Srnčí kýta (syrová) | 150 |
| Mrkev | 100 |
| Máslo čerstvé nesolené | 10 |
| Celer bulva | 50 |
| Cibule | 50 |
| Olej řepkový | 5 |
| Petržel - kořen | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř mletý, pepř celý, nové koření celé, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 1642 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Srnčí plátky osolíme, opepříme a vložíme do pekáče na olej (v původním receptu je máslo), potřeme hořčicí a obložíme plátky uzeného, na to poklademe kolečka cibule a hustě posypeme směsí mrkve a kořenové zeleniny (mrkve 2/3). Posypeme kořením - celé nové koření, celý pepř a bobkový list. Poklademe plátky másla a pečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






