TOPlist


kary s kuretem a fazolkami

  • Uživatelský recept
  • Autor: Krejcisi
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)480
Kokosové mléko640
Fazolové lusky mražené450
Rybí omáčka40
Cukr třtinový hnědý30
Olej řepkový4
Rýžové nudle (v suchém stavu)120

Energetická hodnota celkem: 10244 kJ

Bílkoviny (g): 135, Tuky (g): 126, Sacharidy (g): 191 SAFA (g): 107 Cukry (g): 67 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1707 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 31.8 SAFA (g): 17.8 Cukry (g): 11.2 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

15 min nechat stat nudle v teple vode, 2 min opekat kary pastu na oleji, pridat rybi omacku, 2 hrnky vody, cukr, kokosove mleko, privest k varu, pridat fazolky, slite nudle varit 5 min, pridat na tenoucko nakrajene kureci maso a bazalku a varit jeste 2 min., bazalku vyndat, podavame

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma