- Autor: Akinkacz
- Doba přípravy (min.): 75
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Olej řepkový | 50 |
| Droždí čerstvé lisované | 25 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
| Mouka pšeničná hladká | 500 |
| Vejce celé (syrové) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 11070 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 68,
Sacharidy (g): 422,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 65,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1845 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 70.3, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






