- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Mleté maso na sekanou (syrové, nesolené) | 300 | 
| Vejce celé (syrové) | 55 | 
| Mrkev | 80 | 
| Celer bulva | 80 | 
| Česnek | 20 | 
| Cibule | 40 | 
| Rajský protlak | 120 | 
| Agávový sirup | 15 | 
Dochucovadla:
sůl, italské koření, datlový nebo agave sirup
Energetická hodnota celkem: 5750 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 63, 
                                                        Tuky (g): 96, 
                                                        Sacharidy (g): 63,
                                                        SAFA (g): 42,
                                                        Cukry (g): 48,
                                                        Vláknina (g): 10,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1917 kJ
Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 14, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mleté maso, vejce, strouhanou mrkev nebo celer, česnek, koení smíchat, rukama máčenýma ve studené vodě utvořím kuličky a dusím nv kastrolku a másle s cibulí podlité trochou vody na slaběm ohni min. 15. min. Poté přiddám rajský protlak, příp dosladím agave sirupem, rozředím vývyrem nebo voud..
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









