TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrnový moučník

Zpět
  • Autor: Evusja
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 8590 kJ

Bílkoviny (g): 114, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 311, SAFA (g): 8, Cukry (g): 95, Vláknina (g): 61, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 537 kJ

Bílkoviny (g): 7.1, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 19.4, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.9, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Cizrnu přes noc namočit a poté uvařit- můžeme jí i lehce převařit. Slijeme a necháme vychladnout. Vychladlou cizrnu rozmixujeme i s vločkami a přidáme tvaroh, vejce, banán, rozinky, prášek do pečiva, a dle potřeby přiléváme mléko, dokud nevznikne tužší lité těsto. Vlijeme na pečícím papírem vyložený plech a pečeme na 180°C podle toho jak moc chceme mít šťavnatý moučník- pro mokřejší tak 30 minut, pro sušší asi 50 minut. Do těsta je možné vmíchat další ovoce.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři