TOPlist


Argentinská ostrá fazolová polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: anform
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej řepkový5
Cibulka jarní50
Česnek5
Fazole bílé sterilované v nálevu120
Rajčata konzervovaná100
Hovězí vývar (čistý)100
Šunka dušená Fitness50

Energetická hodnota celkem: 1147 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 28 SAFA (g): 4 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

špetka soli, pepř (dle chuti), paprika nebo chilli papričky (lehce dle chuti), malá snítka čerstvého koření (např. oregano)

Postup přípravy

1) Na trošce oleje orestujeme cibulku a česnek. 2) Přidáme okapané fazolky. 3) Dále restujeme a podlijeme vývarem. 4) Chvilku zavaříme. 5) Přidáme drcená rajčata a vaříme, než polévka zhoustne (přibližně 10 minut). 6) Poté ochutnáme a osolíme dle potřeby. 7) Přidáme papriku nebo chilli papričky. 8) Před podáváním ozdobíme nadrobno nasekaným čerstvým kořením, např. oreganem. Tip: Šunku nakrájejte na kostičky a přidejte ji do polévky těsně před dovařením, lehce promíchejte a prohřejte.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

16. 01. 2019 05:35

Hanakomo

Fazole teď mám moc ráda, přidávám je do čeho to jde. Tohle zkusím. Dík

15. 01. 2019 20:56

nevzdavatse

Fazolovku máme také moc rádi. Pravda, zpravidla sklouznu k méně "nezávadné" verzi ( uzené a trochu smetany ), ale ráda se nechám inspirovat a zkusím to i takhle :-).

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma