TOPlist


Čočka na maďarský způsob

  • Uživatelský recept
  • Autor: Margharetka
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Máslo čerstvé nesolené5
Čočka velkozrnná uvařená (nesolená)681
Cibule29
Mrkev186
Brambory (syrové)278

Energetická hodnota celkem: 4620 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 191 SAFA (g): 3 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 44 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1540 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 63.7 SAFA (g): 1 Cukry (g): 6.3 Vláknina (g): 14.7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, bobkový list, oregáno

Postup přípravy

Cibulku nakrájenou na kostičky osmažím na troše másla s bobkovým listem, přidám na kostičky na krájené brambory a mrkev, chvilku orestuji, přidám uvařenou čočku, podleji vodou tak, aby vše bylo ponořené, přidám oregano, kostku bujonu přivedu k varu a dusím do změknutí...dosolíme

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma