- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 70
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 300 | 
| Vepřová plec (syrová) | 150 | 
| Žampiony | 200 | 
| Boneco francouzská hořčice | 20 | 
| Olej řepkový | 30 | 
| Kuřecí vývar (čistý) | 330 | 
Dochucovadla:
sůl,pepř, bylinky,
Energetická hodnota celkem: 4092 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 107, 
                                                        Tuky (g): 57, 
                                                        Sacharidy (g): 8,
                                                        SAFA (g): 26,
                                                        Cukry (g): 5,
                                                        Vláknina (g): 5,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1023 kJ
Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Kuřecí prso rozklepeme, osolíme, okořeníme a potřeme fáší z meté vepřové plece okořeněné podle chuti, na fáš poklademe hlavičky žampionů těsně vedle sebe. Zavineme do pevné rolády, pomastíme, položíme do pekáčku vystlaného nahrubo nakrájenou cibulí a stroužkem česneku. Pečeme do měkka, v průběhu pečení podléváme nejlépe vývarem,
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









