TOPlist


Jogurtový moučník

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hollandia Selský jogurt bílý 200
Broskve kompotované300
Želatina v prášku (v suchém stavu)40

Energetická hodnota celkem: 1938 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 54 SAFA (g): 5 Cukry (g): 46 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 485 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 13.5 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 11.5 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jogurt smícháme s želatinou rozpuštěnou v ovocné štávě z broskví,nalijeme do formy, naskládáme pokrájené kompotované broskve a opět zalijeme jogurtem s želatinou. Necháme ztuhnout v lednici, ztuhlé nakrájíme na porce ozdobíme broskví a podáváme. Množství želatiny přizpůsobíme návodu na sáčku.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma