- Autor: 1a234
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřová plec (syrová) | 150 | 
| Brambory pozdní | 200 | 
| Cibule | 10 | 
Dochucovadla:
sůl, peoř, paprika, mletý kmín
Energetická hodnota celkem: 1727 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 33, 
                                                        Tuky (g): 16, 
                                                        Sacharidy (g): 33,
                                                        SAFA (g): 7,
                                                        Cukry (g): 2,
                                                        Vláknina (g): 3,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Maso rozkrájené na kostky prudce osmažíme na pánvi, osolíme ,pod maso nedáváme tuk.Maso pustí trochu šťávy a tuku. Do pekáče poklademe plátky vařených brambor, osolíme, okořeníme.Poklademe masem, položíme další vrstvu brambor a zapečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









