TOPlist


Hovězí vařené s jablečným křenem a bramborem STOB

  • Uživatelský recept
  • Autor: Hana03
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí kýta (syrová)360
Zeleninová směs hrášek + mrkev + kukuřice400
Křen40
Jablko120
Jogurt bílý polotučný průměr160
Brambory pozdní520

Energetická hodnota celkem: 5372 kJ

Bílkoviny (g): 113, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 157 SAFA (g): 9 Cukry (g): 48 Vláknina (g): 34 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1343 kJ

Bílkoviny (g): 28.3, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 39.3 SAFA (g): 2.3 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 8.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl, pepř, bobkový list, nové koření, kmín

Postup přípravy

Uvaříme hovězí, do vývaru dáme mraženou zeleninu, krátce povaříme. Křen a jablko nastrouháme, osolíme, přidáme jogurt. Podáváme s vařeným bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma