TOPlist


Tvarohovy kolac (nemecky) s rozinkami

  • Uživatelský recept
  • Autor: sduranova
  • Porce: 16.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká200
Cukr třtinový hnědý75
Vejce celé (syrové)55
Máslo čerstvé nesolené125
Vejce celé (syrové)165
Cukr třtinový hnědý150
Rozinky100
Rum100
Tvaroh tučný průměr500
Milko tvaroh polotučný250
Kunín zakysaná smetana krémovitá 15%190

Energetická hodnota celkem: 19377 kJ

Bílkoviny (g): 137, Tuky (g): 213, Sacharidy (g): 477 SAFA (g): 116 Cukry (g): 323 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1211 kJ

Bílkoviny (g): 8.6, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 29.8 SAFA (g): 7.3 Cukry (g): 20.2 Vláknina (g): 0.9 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

vanilkovy lusk sul stava 1/2 citronu

Postup přípravy

Den predem rozinky namocte do rumu Dejte predehrat troubu na 175 stupnu Maslo rozpuste a s 1 vejcem, moukou a cukrem vytvorte testo, kterym pokryjte dno a castecne boky formy. Dejte do mrazaku ztuhnout nez udelate tvarohovou napln Z bilku a spetky soli si pripravte snih Vyslehejte 3 zloutky do peny, pridejte obsah vanilkoveho lusku, stavu z citronu smetanu, tvaroh a poradne proslehejte, pridejte rozinky i s prebyvajicim rumem, lehce vmichejte bilky Napln nalijte na testo, formou poklepejte, zatreste, at ujdou bublinky a srovna se povrch Pecte 1 h a pak nechtejte pomalu schladnout v troube, nakonec dejte vychladit do lednice.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

04. 05. 2017 21:45

Slonik71

Už vím co na víkend upeču

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma