TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 18. 04. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Boruv.ka

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 4 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 9141
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133208.93 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 40 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Boruv.ka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jste to, co jíte a ignorant pacient

06. 10. 2013

Právě jsem shlédla pořad " Jste to, co jíte ". Je mi z něj nanic, ale ne z lékařů a odborníků, ale z pacienta Jakuba, který je naprostým ignorantem a arogantním floutkem, který si neváží života.
Nevím, jestli jste to viděli, ale je mi z něj fakt na zvracení... Když chlastá jak duha, připadá si jako borec. Já coby žena, bych si od něj nenechala ani podržet dveře. Určitě na to koukněte, hlavně vy, co máte nízký tlak. Nebudete potřebovat ani kávu a tohle vám tlak jistojistě nadzvedne.

Abyste věděli o jaký díl jde, tady je kousek z textu : 
Devatenáctiletý Jakub žije v panelovém domě v Brně se svými rodiči. Má dvě starší sestry Katku a Lenku, které ho odmalička podporují. Maminka tvrdí, že chce zhubnout také a začne vařit zdravě. Jakub miluje pivo. Jednu dobu jich dokázal za hodinu vypít i osm! Výsledkem bylo, že přibral 20 kg a že se mu na břiše vytvořily strie, jaké mívají těhotné ženy. Jakub se za ně velmi stydí, a proto chce v pořadu Jste to, co jíte zhubnout. Navíc má Jakub astma, trápí ho dna a několik typů alergií. Přesto denně vypije průměrně 3 piva a k tomu vykouří krabičku cigaret. Ani jeho stravovací návyky nejsou ukázkou zdravého životního stylu – ráno si místo snídaně dá kávu a cigaretu, dopoledne ve škole vypije dva litry slazené minerálky, na oběd se přecpe a vše přelije kečupem, večer popije v hospodě a při návratu domů ho chytne žravá a vymete fast foody. Před dvěma roky závodník na kole, nyní kluk s pivním pupkem a bez kondice. Váha 113 kg je v jeho věku opravdu alarmující. „Chci zhubnout, protože se cítím jak prase, co v autobuse jen zabírá víc místa!“ říká Jakub. Jeho motivace se zdá být silná. Ale silná je i jeho chuť na pivo.

Můj názor a ať se každý pobuřuje jak chce : Ten kluk, ne, že se cítí jako prase, on prase je a prasetem zůstane.... Taková arogance, povznesenost nad odborníky, kteří se mu snaží pomoci, i když jim jasně dává najevo výsměch a lže do očí jako malé dítě, to je vrchol nehoráznosti a neslušnosti. Nechala bych mu všechny náklady na natáčení zaplatit. Píp píp píp ....
Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

08. 10. 2013 04:46
Tu pani si taky pamatuju :-)
08. 10. 2013 01:39
Jo. Jo. Tu pani si pamatuji.
07. 10. 2013 08:25
To je ten hošík, co chtěl dělat moderátora v rádiu?
Tak toho si pamatuju, když to běželo poprvé :-) Ten stál za to. A diskuze kolem toho byly veliké už při prvním vysílání.

Pak si ještě pamatuju 2 paní - s jednou se ani nedokončilo vysílání (neměla zájem o změnu, tak to stopli) a druhá paní na to kašlala, všude jezdila autem, jídlo budiž. V další řadě pak byla uměle vsunuta do nějakého dílu - po skončení natáčení se do toho obula s dala dolů 80 kg.
07. 10. 2013 06:42
tento díl jsem viděla, ale jen přerušovaně, jak jsem stále někam odbíhala. uznávám, že když se do pořadu přihlásí, měl by být rozhodnutý něco se sebou dělat a dát na rady zkušenějších odborníků. ale nikoho bych neodsuzovala, komu se povedlo hubnutí hned na první pokus? a i tady na STOBu, za těch cca 9 měsíců co tady jsem jsem viděla hodně odhodlaných lidí, jejichž elán po několika týdnech opadl. prostě, měl příležitost a té pořádně nevyužil - jeho blbost!!!!
06. 10. 2013 23:11
Leni, v životě nejsou jen kladní hrdinové...viděla jsem jen kousek konce, ale on podstatně omezil konzumaci piva a to je dle mého navzdory všemu, co v tom pořadu říkal přece úspěch - zvládnout jakoukoliv závislost, ať už alkohol, cigarety, automaty nebo i závislost na jídle či čokoládě je strašně těžké, to přece všichni víme...
06. 10. 2013 22:43
Ich kenne meine Pappenheimer.
06. 10. 2013 22:13
martin-hh: http://play.iprima.cz/jste-to-co-jite
06. 10. 2013 21:23
Pořad jsem tentokrát neviděla. Dívám se jen občas. Sama jsem se skoro objednala k doktorce Cajthamlové, ale vyměkla jsem. Uvědomila jsem si, že by mě brzy poslala do háje. Chci zhubnout, ale nejsem schopná si uspořádat den tak, abych jedla pravidelně a jen to co jsem si naplánovala a kvůli dojíždění do práce se vymlouvám, že nemám čas na cvičení. Taky jsem ještě nenašla to "něco" co by nakoplo :-(
06. 10. 2013 21:08
Dají se někde shlédnou všechny díly? Na youtube není vše určitě těch dílů bylo víc.
06. 10. 2013 20:59
Veselínku,já jsem ten test dělala až když už jsem rok hubla :-)) A úspěšně .-)) Ale ty by sis měl srovnat priority,vždycky,když chceš sáhnout po čokoládě :-))
06. 10. 2013 20:31
Veselinku ja žádný test nedelal a stejne zkouším hubnout. Jinak ja hledám inspiraci v těch dilech kde ke proměně dojde a nakopne mne úspěch těch úspěšných rikam si kdyz jim se to povedlo tak snad i mne. V tom vidim pizitivum. Ale tech neúspěšných je mi lito
06. 10. 2013 19:58
Je zajímavý, že ač předmětem tvého blogu je obsah toho pořadu, půl reakcí dole ti říká, co máš dělat, na co se máš dívat a jak se u toho máš cítit. :DD Jo, a taky, co vše za tím stojí - dobré "rozbory". :D
Mno, ale jinak máš pravdu, holt komu není zhůry dáno....:D Já na tyhle pořady ráda koukám, rozhodně mi nic nepřijde "pro silný povahy". Říkají furt dokola to, co se říká všude, upravit jídlo a přidat pohyb. Je to jen o tom, jestli se lidi změnit chtí nebo ne a jak moc. Jo, je prase a zůstane jím, dokud ho NĚCO nenakopne. A to ví každý sám, co to to NĚCO je. Tak snad to chlapec brzo najde, než se uchlastá či užere k smrti. :-) Jo, nebo ukouří. :-)
06. 10. 2013 18:36
Pouze připomínám, že my tady na to jdeme jinak : Až když jseš si jistej, že chceš opravdu zhubnout a pozitiva PŘEVÁŽÍ nad negativy - viz interaktivní kurs zde, příručka Začínáme hubnout, článek Pro zhubnutí je důležitější hlava, ne žaludek..... atd. atd.
Když si tenhle test neuděláme nebo dopadne v neprospěch hubnutí, ani bychom neměli začínat.
06. 10. 2013 18:26
Jilkajda a keksina, moorka, jiřina, muriela , sapinka, liba, marketta to vystihly.
Přidávám za sebe, že zřejmě jsou v tom prachy.
06. 10. 2013 18:19
Víš co, je ještě mladej.
A ten pořad je fakt drsnej, pro silný povahy.
A když to nemá šťastnej konec, jsou akorát přešlí ti, co na to koukaj.
Ale vodák třeba říká, že je to pro něho motivace. Tak to zkus tak brát.
06. 10. 2013 18:17
Taky jsem na to koukala a byla jsem z toho dost v šoku.Nemám ráda takovýhle machýrky co si myslí,že sežrali všechnu moudrost světa.Já nemám odvahu se do takového pořadu přihlásit,ale štve mě,když tam je někdo takový,který si neváží jejich pomoci.Nechala bych ho to všechno zaplatit.Jídelníček i každou konzultaci.
06. 10. 2013 18:11
Já si myslím, že doktorka Katka aing. Havlíček ho při výběru přesně odhadli a potřebují i negativní příklad. Aby se ukázako, pomoc odborníků nestačí, že člověk musí chtít. To je ta slavná červená nit.. Musí to mít především srovnané ve své hlavě . A c říká Martina M. je svatá pravda, protože mohl být vybrán jiný člověk, který by namotivoval další lidi.
06. 10. 2013 17:24
je fakt, že ten kdo si jejich pomoci neváží, tan si ji ani nezaslouží
06. 10. 2013 17:03
Také jsem na to koukala, byl to hloupý člověk, hodně hloupý. Jelikož to s čím mu pomáhali jsem dělala vše sama a začátky nebyli dvakrát lehké. A kdyby mi někdo takto pomáhal, držela bych pusu a krok. On to mě vážně na háku, a chtěl se jen zviditelnit.
06. 10. 2013 17:01
Tenhle díl jsem neviděla, ale podle toho co píšeš, se chtěl chlapec opravdu asi jenom zviditelnit. Kdysi (asi před 4-5 roky jsem na pořad koukala, dnes už ne, nelíbí se mi politika absolutního zákazu určitých jídel nebo nápojů - například kefe, byť jedno denně??? ... podle mne tenhle způsob hubnutí není trvale udržitelný ... takže koukat na tyhle pořady považuju za ztrátu času...
06. 10. 2013 16:54
Neviděla jsem a na tyhle pořady nekoukám. Některé mi ani nepřipadají důstojné člověka a na to, co se tam od lidí chce bych asi neměla žaludek. Chápu ale, že cílem je zaujmout a získat diváky. Za každou cenu
06. 10. 2013 16:10
Všechny pořady tohoto typu včetně Výměny manželek, Vyvolení, Jste to co jíte ba i Prostřeno mají většinou předem daný scénář, aby to zaujalo diváky. Ať už pozitivně nebo negativně. Za tímto účelem jsou do pořadu i vybíráni určité typy lidí. Být tebou, tak se na to nedívám, zbytečně se vytáčíš :-)
06. 10. 2013 16:03
Viděla jsem část dnes a hoch byl po pár minutách na pěst nebo na politování, pokud je silně retardovaný. Jestli toto bral jako zviditelnění, tak se mu to opravdu povedlo :-D, na takového hlupáka se hned tak nezapomene :-))))
06. 10. 2013 15:41
viděla jsem to, mám naprosto stejné dojmy
06. 10. 2013 15:11
Keksi líbí se mi tvoje upřímnost.
06. 10. 2013 15:11
Taky jsem na to koukala po sto letech. Poslední díl jsem viděla s jakousi Kamilou a ta byla ukázkovou " panenkou ze STOBu " :-))) Věděla co chce a šla si za tím. Doufala jsem, že zase uvidím někoho odhodlaného, snaživého a nakopne mě to na další hubnutí a akorát mě to vytočilo do vrtule :-D
06. 10. 2013 14:45
Že se na to díváš, když ti to tak hýbá žlučí.. ;-)
Obecně ten pořad nemám moc ráda, je to dost arogantní přehlídka "odborníků" a jejich hesel navíc lidé kteří tam jdou jsou z 99% právě jen duševní chudáci, kteří nemají šanci jak jinak si užít svých "15 minut slávy", takže to zkoušej tím, že se před částí národa předvedou jako hlupáci a nenažranci (pardon že to píšu tak otevřeně)...
Ad pivo - osobně znám člověka, který dokáže vytáhnout za hodinu 10 piv. A je sice poněkud kulatější, ale ne nějak extrémně sádelnatý, protože si umí rozmyslet kdy to pivo pije. ;-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři