TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 01. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Jirina55

Původní Sebekoučink

92 %
0 kg 6 kg

Již zhubnuto: 5.5 kg

Získané body

Tento měsíc: 55
Celkem: 53646
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133054.53 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 24 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Jirina55

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Asi jsem to měla vědět první ...

17. 01. 2020

Včera mne tak trochu zaskočilo pár telefonů a SMS od mých známých, kteří nejsou členy STOBí komunity. Z poznámek typu - jsi dobrá, sekne Ti to, takhle tě neznám jsme moc moudrá nebyla a tak, když zavolala kamarádka mně velmi blízká jsem se už stihla optat, co se děje. Ty to nevíš? Na I Dnes je příběh Tvého hubnutí a jsou tam i fotografie ....

Vzpoměla jsem si na e mail od Lenky. Pravda, zaskočilo mne, že jsem neviděla předem ani konečnou verzi povídání ani fotografie, které budou použity ale našla jsem příslušný text začetla jsem se do něj a protože jsem holka zvědavá, rozklikla jsem si i komentáře. A rázem jsem se ocitla v jiném virtuálním světě. Tady u nás vládne laskavé, přátelské prostředí komunity, která zná osudy prohry i vítězství svých členů, ti, kteří se zde potkávají znají cenu každého zrtaceného kilogramu, hodnotu přátelství, kouzlo pohlazení slovem i neopkovatelnou atmosféru osobních setkání.

A proto byly komentáře tak trochu studenou sprchou, která mne jenom utvrdila v mém rozhodnutí nepouštět se do vod veřejných sítí a pro lidi, kteří se na nich prezentují zůstat ve své ulitě a neotvírat jim svůj svět lidí kolem sebe, jehoš laskavost by nebyli schopni pochopit. Tam jsou lidé, pro které je úspěch druhého ať už je jakýkoliv důodem k posměchu.

NEbyla jsem na to připravená ale zůstávám na své cestě. S lidmi, kteří za to stojí

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 01. 2020 16:15
Sorry, to níže patřilo skutečně Lence . omlouvám se, že je to posláno jinam. Ale i vám smekám za odvahu i výdrž. J.
29. 01. 2020 16:12
Leni, neznám tě dlouho, ale vidím tvoji dobrosrdečnou povahu, chuť pracovat, pomáhat a všechno co děláš, že děláš ráda a s láskou, tak se nenech rozhodit nevhodnými kecy. Pravda a láska vítězí (jak říká klasik) a nejen v pohádkách. J.
22. 01. 2020 22:54
Jiřinko, prvně děkuji za svolení pustit příběh na ONAdnes a bohužel jsme nedostali od redaktorky verzi předem ke schválení, čili i pro nás překvapení. Hanka Málková do redakce psala a žádala, aby se to neopakovalo. Jsem ráda, že jsi od svých známých slyšela pochvaly a jsme rádi, když čteme komentáře tady níže. STOBklub je vyjímečný svoji laskavou a podporující atmosférou i v online světě. Opravdu nechápu, proč mají lidé potřebu psát tak blbé komenty. Kdybys cokoliv potřebovala, ozvi se mi na mail :-)
22. 01. 2020 12:46
Kašli na to. Článek jsem sice nečetla, ale v řadě případů jsem se setkala s tím, že závistiví a zakomplexovaní chudáčkové se realizují ubližováním druhým v anonymitě. A najednou mají pocit, že jsou mistři světa. Důležité je hlavně, co jsi udělala pro sebe a že máš kolem sebe lidi, které máš ráda a kteří mají rádi tebe.
19. 01. 2020 14:00
Článek jsem četla, asi ten den, co vyšel ... přišlo mi to napsané celkem dobře, a ty jsi skvělá, co jsi dokázala! ... hlavní je, že se teď máš ráda, a my tebe :-) ... komentáře jsem nečetla a ani číst nebudu, mimo STOB se najde málokdy dobrý a milý komentář ...
18. 01. 2020 12:54
Článek jsem si vyhledala. Je z něj patrné, jak dlouhou a úspěšnou cestu máš za sebou. Klobouk dolů. A ty komentáře ? Nepřipadá ti také, že je píší lidé, kteří sami nic nezvládli (tedy kromě toho, že trousí svoje "nevyžádaná moudra" ) a plivou jedovaté sliny ? Třeba je to jejich jediná životní náplň. Kašli na ně, nestojí za ani myšlenku..... :-)
18. 01. 2020 10:36
Jiři , četla jsem to, článek dobrý a moc ti to sluší. Na komentáře se vykašli. Vždycky se najde nějaký rýpal.
18. 01. 2020 10:08
Jiřinko, nečetla jsem, jak bude chvilka zkusím si to najít.
To je ve virtuálním světě opravdu normální. Takovýchto diskuzí se neúčastním a ani si je nečtu. Radím, zapomenout na tyto komentáře, jen ty víš co vše za tím stojí práce a úsilí a jak jsi se k té změně propracoval.
18. 01. 2020 09:51
Sifaka má pravdu, kašli na to !!!!Nikdo z těch závistivých ti nedá ani pětník, ani radu, ani pomocnou ruku, Vůbec to nestají za to, aby jsi se kvůli tomu trápila, naopak nos hlavu nahoru, oni nesahají ani po kotníky !!!!!!
17. 01. 2020 23:59
Nečetla jsem ale muselo to bejt sakra dobře napsané a nafocené, když to vzbudilo takovou závist :-)
Kašli na to a těš se na Šlápoty a na mistrák :-)
17. 01. 2020 23:40
Článek jsem přečetla, nepřišel mi zase tak špatný. Rýpalové se najdou všude. Popravdě bych tě na těch fotkách "zamlada" vůbec nepoznala. Teď je z tebe čupr šedesátnice. Samozřejmě, že nám všem vrásky přibývají a přibudou i těm chytrým přispěvovatelům. A hlavní je, jak aktivně můžeš žít a co všechno stíháš a jak jsi ty sama se sebou spokojená. Na ostatních nezáleží.
17. 01. 2020 22:05
Jiřinko, ještě jsem článek nečetla ale umím si to představit, jdi cestou která Tě baví a dává Ti smysl života, dělej si radosti a ne starosti, těch je v životě i tak dost. Vůbec se tím nezabývej a pust to z hlavy. Asi to ani nebudu číst.
17. 01. 2020 21:07
Článek jsem si našla, nepřipadá mi špatně napsaný. Jenže někteří lidé, kteří neznají všechny podrobnosti, se domýšlejí něčeho scestného, nebo naopak něco nedomyslí. Ty komentáře jsou - no, takové obvyklé, jaké by člověk čekal, teda aspoň já. Nechtějte vidět, jak by to vypadalo, kdybych tam místo fešné Jiřinky byla se svým ksichtem já :-) Nebo v době, než zavedli povinně neanymni příspěvky.
Takže, Jiřinko, kašli nas ně.
A co se článků v novinách týče, "zveřejňovaný" člověk je zpravidla nemá moc šancí je ovlivnit, stejně tak výběr foitografií. Občas se o sobě dočte zajímavé věci :-)
17. 01. 2020 20:10
Jiřinko, článek jsem si našla a z komentářů si nic nedělej. Jsi prostě skvělá, naše Jiřinka!!!! Jsme moc ráda, že tě znám osobně a těším se na další setkání :-)
17. 01. 2020 19:49
Přítelkyně a kamarádky. Díky za vaše slova i když se necítím být jedničkou. Jsem jedna z nás, jeden člověk, kterému jste svou podporou už mnohokrát pomohly odrazit se ze dna ke světlu. Souhlasím s vašim názorem na sociální sítě a myslím si, že krásná myšlenka STOBu, způsob, jakým tu s námi pracují všichni okolo této komunity i to, co si dáváme sobě navzájem by si zasloužilo "čistší" rámec než kotel paní Jílkové nebo veřejnou sociální síť
17. 01. 2020 18:12
Hmmm, .... . Jiřinko, kdysi jsem přistoupila na článek o tom, co dokázala, díky cílené péči, Kristýna. Článek ani komentáře nebyly zlé, ale vyznělo to úplně jinak, než bych si přála a mnoho věcí, pokud byly vytrženy z kontextu, získalo zcela jiný význam. Proto diskutuji zásadně jen na stránkách STOBu a na "tenký led" se už nepouštím, i když chápu, že pro STOB je důležité, dávat o sobě mediálně vědět i jinde. S obsahem komentářů si určitě hlavu nedělej. Stačí si rozkliknout komentáře k čemukoliv a reprezentativní vzorek úrovně diskutujících máš před sebou. Neomalenost, vulgárnost, nevzdělanost a řada dalších "cností" mává z každého druhého příspěvku. Důležité je, že Tě máme rády my a že my Tě vidíme takovou, jaká skutečně jsi. Vážíme si Tě a máme Tě moc rády :-).
17. 01. 2020 16:58
Jiři, nečetla jsem a vyhledám. Sama se potýkám už rok s nepochopením druhých - bohužel z rodinných řad - a vidím, jak snadno lze ublížit hloupým slovem, když ten, kdo ho vyřkne, nezná podstatu věci. Komentáře jsi si dobře vyhodnotila a kašli na ně. Těším se na společný výšlap a jsem ráda, že můžu být ve skupině tvých přátel tady na STOBu.
17. 01. 2020 15:10
Jiřinko, jsi úžasná co jsi dokázala. Článek jsem si teď přečetla včetně těch komentářů. Vůbec si jich nevšímej. Dřív se říkalo "idioti z Novinek," protože takové komentáře bývaly nejdřív na Novinky.cz, ale poslední dobou jsou všude...

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři