TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 08. 03. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

LeniiQueensfreak

Sebekoučink

Váš cyklus jste zrušil/a dne 18. 7. 2020. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1092
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133040.31 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 4 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

LeniiQueensfreak

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

DIETA? NE!

10. 08. 2016

Ahoj všem :-)

jak se máte? Jak jsem psala již v minulém blogu z dubna, že chci zhubnout, že moje váha je na nejhorší možné váze 138 kg. Ha. Pak jsem nabrala ještě skoro 4 kg na skoro 142 kg! no Člověk když to takhkle píše, tak si řekne: "COŽE? Takhle mladá holka a má tolik kilo.". Je to děs, já vím. 

Jak jsem psala již předtím, chodím do Světa zdraví. Ale v září mi to končí a už teď vím, že pokračovat nebudu. Jako je sice fajn, že vás tam zváží a změří hodnoty, můžete to probrat, ale za kolik peněz. Člověk si stejně musí pomoct sám. Ale asi jsem si tím měla projít a zkusit si to. Nicméně dnes tam jdu, tak jsem zvědavá, kolik budu mít. Jelikož....

Mám permanentku do ženskýho fitka Contours a je to tam děsně super :-). Ale teď přes léto jsem to stopla. A začínám 5.9. :-). Bude to těžký se dokopat, ale těším se moc. Ten pocit po cvičení je prostě k nezaplacení. 

Ale, objevila jsem jednu super youtuberku Marušku, která zhubla 60 kg. A dává na svůj blog i na youtube recepty a já si to díky ní uvědomila všechno. Hlavně žádné diety, chce to prostě mít zdravý životní styl. A jsem ráda, že jsem si to konečně uvědomila. Líbí se mi, kolik věcí si člověk může vyrobit sám doma a nemusí za ně platit tolik, jako v obchodě. A domácí je vše stejně nejlepší :-).

Takže už dva týdny si jedu ve svém zdravém životním stylu a jsem dnes zvědavá, kolik mi váha ve Světě zdraví ukáže, tak držte palce smiley.

Naposledy jsem totiž měla 135 kg.

Pa kiss

Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 08. 2016 12:55
Držím palce, ať se daří.
15. 08. 2016 12:22
Také jsem tu od roku 2011 a stále se vracím a vracím. Má váha je kolem 80 kg, ale i tak při mé výšce 156 cm je to dost. Já pro změnu chodím do Expresky a jsem také nadšená. Četla jsem tvé blogy a úplně jsem se viděla v blogu jak popisuješ své dětství. Špatná strava, žádná pořádná osvěta a já tloustla a tloustla. Teď jsme dospělé a je to jen a jen na nás. Přeji hodně úspěchů :-)

PS: Byla svatba? V jednom z blogů o ní píšeš.
14. 08. 2016 18:32
Ahoj, hezky napsané. Držím palce, ať se Ti vede:-)
13. 08. 2016 19:39
ahoj, moc ti držím palce, já jsem začínala na nižší startovací váze (107kg), za týden končím svůj první 12týdenní cyklus, dnes mi poprvé váha slezla pod "devadesátku", by to moje třetí dosažena meta, postupně si kladu menší cíle, které mně drží při pevné vůli a hlavně celková podpora všech lidí tady, jaké mají výsledky a jak se všichni navzájem podporují, je to můj každodenní rituál u kafe, pročítat si komentáře všech co přispívají, opravdu už jsem toho vyzkoušela hodně, ale tady mezi všemi stejně naladěnými je to úplně něco jiného,baví mně to a hlavně si musí člověk vše poskládat ve své hlavě,není to o žádném hladovění, ale naučit se se Sebekoučinkem a počítat a naučit se sestavit jídlo podle svých chutí a aby se u toho i naše semaforky zelenaly, každý začátek je velice těžký, trávila jsem u tabulek dlouhé večery, ale vše jde, když se doopravdy chce!Mám zdravotní potíže, které mně osobně k tomu dovedly, ani necvičím, ani žádné jiné sporty, jen se snažím kde to jde chodit pěšky-prostě se pohybovat, alespoň nějak. Moc ti držím palce a rozhodně i nám všem spolubojovníkům. A celému týmu co pro nás děláte a co jste dokázali!
13. 08. 2016 14:50
Ahoj kočko, měly jsme podobnou startovní váhu ;-) Držím ti moc a moc palce, abys to pěkně "postahovala" pod ten metrák, tam se to láme a je to nádhera :-))
12. 08. 2016 20:43
Tak tohle je správné místečko a trchu dobré vůle a půjde to, přeji ať jde želva správným krokem.
12. 08. 2016 14:29
Hezky napsané a moc Ti držím palečky. :-)))))))))))))
10. 08. 2016 19:00
Moc hezky napsáno. Přeji Ti ať to jde, kilo za kilem. Ale dej tomu čas. Zhubnout 12 kg za 12 týdnů je trochu moc (všimla jsem si tvého nastavení). I když na počátku s takovou nadváhou to možná půjde, ale moc se netrap a jdi na to spíš s rozumem. Nikdo nás přece nikam nehoní :-)
10. 08. 2016 18:16
To je fajn, že máš chuť na sobě pracovat. Určitě to zvládneš i bez Světa zdraví!!! Můžu poprosit kontakt na blog Marušky?
10. 08. 2016 15:02
Taky jsem absolvovala Svět zdraví (ještě před nemocemi), přivedlo mě to sice k chůzi, ale vadilo mi to "zpovídání se", co jsem jedla. Tady na STOBu mám větší zodpovědnos vůči sama sobě a nepotřebuju kontrolu "shora". Na STOBu mi to vyhovuje rozhodně víc :-)
10. 08. 2016 14:50
Se Světem zdraví mám taky zkušenost.Šla jsem tam jen pro porovnání určitých výsledků.Po předložení ceníku mi tlak vyletěl fest nahoru.Chápu, že se chtějí mít dobře ale proč do dělají na nemocných lidech?Věřím, že můžou pomoct postavě ale hlava to nepochopí.STOB je škola, Svět zdraví je berlička.Pokud na ně člověk bude mít peníze, bude podepřen.Pokud ne-nebude si vědět rady a vše se vrátí do starých kolejí.Zatímco tu se učíme, jak žít bez berliček :-)

LeniiQueensfreak

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři