TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 01. 02. 2021

Jak si nahrát profilovou fotku?

Liduška

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 38
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133169.72 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Liduška

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Už vím, s kým zestárnu...:-)

11. 02. 2021

Blíží se svatý Valentýnheart, což pro půlku republiky znamená velká sláva. Večeře při svíčkách, dárečky a vůbec samá romantika.  My jsme tento svátek nikdy nějak neslavili, a tak ani letos - po téměř 25 letech - neočekávám žádné zázraky v podobě polibku, megadaru, nebo dokonce věty ve stylu: Jsem rád, že Tě mám. Místy ale přemýšlím, s kým že vlastně zestárnu. Těch 25 let mě docela děsí:-), dnes to vidím asi takto: Zřejmě zestárnu ale se STOBem, protože ten je alespoň u mě FOREVER:-))))

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 02. 2021 19:07
25 let tě děsit nemusí. Já jsem je prožila s manželem - a byla to krásná léta. A doufám, že ještě mnohio hezkých dalších let bude. :-)

Se STOBem žiju rozhodně kratší dobu. Vlastně mě s ním seznámil manžel, ale to víš, ti chlapi... Nemají žádný sicflajš :-)
13. 02. 2021 09:19
Liduško u nás se to taky nikdy neslavilo a ani nikdy slavit nebude. Víš je to určitě mnou, neb já nerada slavím cokoliv. Já si dělám každý den hezký..snažím si užívat života co to jen jde.
12. 02. 2021 22:17
Lído. Osud čas od času rozdává karty po . svém. V padesáti jsem si myslela, že prožiju podzim života s tím, komu jsem řekla své ano v dobrém i zlém. V padesáti čtyřech letech nás osud rozdělil. Manžel zemřel a na cestě, po které kráčí vdovy mne provázela fenka z chovu mého trenéra Dara, poslední dárek od manžela a Kiminka, asistenční pes mojí maminky, kterou jsme pro ní vycvičili a která se mnou šla po smrti maminky. Tehdy jsem si říkala, že mne čeká osud věrného vdovství a deset let to tak bylo.
Po deseti letech se moje cesta potkala znovu s chovatelem Dary. Oba jsme přišli o své životní partnery, oba nás spojily psí tlapky a tak nějak tiše se propojily i naše osudy . STOB není špatná volba, byl, je a bude mým přítelem a průvodcem v dobách dobrých i zlých, s virtuálními i živými přítelkyněmi ze STOBU mně pojí krásné přátelství, kterého si nesmírně vážím pro jeho čistou krásu, která toleruje, nezávidí ale přeje všechno hezké, co přináší život a snaží se pomoci nést tíhu někdy nelehkého osudu. A jak píše Stáňa. Vztah s léty zraje jako víno a získává na ceně jako vzácný šperk. A já Ti moc přeju abys objevila jeho kouzlo
12. 02. 2021 20:07
Což, na STOBu je dobře :-), ale třeba tu za dalších 25 let budeš vzorem pro nově příchozí, štíhlá jako laňka s tělem vypracovaným a vyladěným jídelníčkem "v malíčku" :-).
A když ne, a bude to "o něco málo horší :-)", taky houby zle. Důležité je, že pro sebe člověk něco dobrého dělá a každý malý úspěch se počítá.
A ten partnerský vztah, ten už po tolika letech bude třeba zrát jako kvalitní víno :-)
11. 02. 2021 15:39
Lidko, co tak nepřemýšlet na to dlouho dopředu, ale třeba v pětiletkách. I když.. to komunistům taky moc nefungovalo, tak třeba systém záchytných bodů, to se osvědčilo mně: každý den se snažím na něco těšit, i na takové blbosti jako na výborné kafe po obědě, pokec s kamarádkou a tak. Jinak, Tvé blogy jsou super a moc se těším na další.
11. 02. 2021 12:29
Liduš, tady budeš mládnout :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři