TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 14. 01. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Nojvirtka

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 10.9 kg

Již zhubnuto: -1.2 kg

Získané body

Tento měsíc: 5
Celkem: 1580
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 124.65 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133169.72 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Nojvirtka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Příspěvek v roce 2019 ani jeden, tak to napravíme

04. 09. 2019

Ahoj všem STOBákům, 

jsem ostuda, vím to, protože za rok 2019 jsem zde nepřidala ani jeden příspěvek a uznávám, že je třeba to napravit a napsat, co všechno se u mě událo a že je toho opravdu dost..

V roce 2018 ke konci roku jsem našla úžasnou práci, s úžasným kolektivem, kde ale jen sedím a kynu. A sním o tom jak budu krásně hubená, ale stejně kynu.

Doma jsou pejsci 4 a já co? Stejně kynu...

No a zhruba v polovině srpna 2019 se mi zase stal "úžasný" úraz typu: utržený meniskus. A jelikož mám teď mraky času, tak chtě nechtě mě to přimnělo i přemýšlet.

Myšlenka číslo jedna se zase týkala váhy a co je ironie života? To, že jsem marod a zhubla jsem minimálně 4kg. Při přemýšlení dál si nejsem až tak jistá, jestli mě to opravdu dělá šťastnou, protože mám spíš strach, že odešla spíš svalovina.

Myšlenka číslo dvě: miluju jídlo. Opravdu miluju jídlo, ale bohužel někdy i to nezdravé a teď jak to všechno dát sakra dohromady? Když jsem jedla podle mě dobře nehubla jsem. Když jím blbě, tak je jasné, že taky nehubnu..

Myšlenka číslo tři: jsem lemřička líná. Ano teď ne tak z mojí vůle, ale jinak se mi po práci nic moc dělat nechtělo a na tom musíš Nojvirtko sakra zamakat, jestli chceš dosáhnout všech svých cílových rovin, které sis dala a že jich je sááákra hodně. 

Myšlenka číslo čtyři: jestli nezhubnu, tak jsou moje nohy totálně v hajzlu (za ten výraz se omlouvám), protože je tam co? Je tam rodinná predispozice, takže se musím sakra zamyslet.

 

Těch myšlenek je o moc více a vlastně závěr z tohoto výblitku je co?

Když člověk tráví sám se sebou tolik času co teď já, tak má opravdu o čem přemýšlet a má vlastně čas na to, dát si všechny myšlenky a cíle tak trochu do kupy. 

Nejsem člověk, který se jen tak vzdává, ale na druhou stranu jsem někdy člověk, který má tendenci více toho namluvit a skutek utek. A tohle chci hodně moc změnit. Už nechci žádné výmluvy proč nemůžu zhubnout, proč nemůžu trénovat s holkama, proč tohle a proč tamto.

Takže jo, mám úraz. Jo, otevřelo mi to oči :)

A jdu odteď do všeho na 100%. Slovo nejde, nemůžu pro mě přestalo existovat a já se sakra budu snažit, ať všech svých snů dosáhnu, ať to stojí, co to stojí.

A co z toho plyne pro Vás? 

Jen to, že i když budete někdy na dně, bude vám hrozně moc mizerně, budete mít pocit, že jste na mizině, že to nezvládnete, že je to nemožné, tak jsou to kecy :)

Vy to zmáknete! NE! MY TO ZMÁKNEME!! A hlavně budeme se mít rádi, ať máme 100kg, nebo jen 60kg :)

Toť poselství a zároveň tak trochu slátanina ode mě :)

 

Mějte se, vaše a hlavně svoje

Annie :)

 

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 09. 2019 10:26
Odhodlání máš, chuť taky, tak už ti nezbývá než zhubnout. Ať se daří.
05. 09. 2019 09:57
Držím palečky, s chutí do toho a půl je hotovo. Jo, kdyby to bylo tak jednoduché :-)
05. 09. 2019 09:34
Držím palce ať se ti daří, je potřeba si připravovat jídlo doma a nejlépe kontrolovat v sebekoučinku, tak víš kolik a čeho jsi snědla
05. 09. 2019 08:22
Proć ostuda?……je tu jen pár úchylných, co zde píšou....i často, ač hubnout nepotřebují :-) Jinak bych to zhodnotila tak, že tá opravdu postihla lemrovitost obecná. Je to dost nakažlivá choroba a rádo se to vrací. Proto se tu tak nějak průběžně podporujeme. Že jsi zhubla doma, odhaduji, že jíš špatně mimo domov. S tím by se asi dalo něco dělat. A ze se dá zhubnout i bez pohybu, to asi taky jde. Když si budeš správně připravovat stravu. Koukám, že sebekritika ti nechybí, to mám ráda a sranda s tebou může bejt taky. Tak dej to svoje koleno dokupy, vem hafuše a přijď mezi nás na Šlápoty. Bude švanda.
05. 09. 2019 07:54
Myšlenky sis utřídila, tak teď hurá na to. Přeji ti, ať se ti splní všechny tvé sny.
05. 09. 2019 07:20
To zvládneš! Nejdůležitější je srovnat si to v hlavě. Držím palce :-)
04. 09. 2019 21:10
Moc držím palce, ty to dáš :)
04. 09. 2019 21:04
Ahoj Aničko,
první krok jsi udělala. Začala jsi si rovnat v hlavě, co sama od sebe očekáváš. Teď se musíš naučit mít se ráda, nebrat hubnutí jako sebetrest ale jako životná styl, nevracet se zpět pokud se Ti nebude hned dařit a svoje škobrtnutí nebrat jako prohru ale jen jako zdržení na cestě k cíli. Jestli Ti můžu radit, najdi si pohyb, který Tě bude bavit (psi a psí sporty -je jich mnoho) jsou skvělý počátek a pomocí sebekoučinku nebo jiných pomůcek - výběr je zde bohatý si sestav jídelníček, který Ti bude chutnat a sama uvidíš, že výsledek přijde. Držím palce

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři