TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 25. 02. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

PetraPo

Sebekoučink

Zahájení: 19.03.2024
Ukončení: 11.06.2024
Cíl: Zhubnout

11 %
0 kg 8 kg

Již zhubnuto: 0.9 kg

Zaplacený cyklus je přístupný do 13. 6. 2024

Získané body

Tento měsíc: 655
Celkem: 12542
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 2 h 15 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133054.53 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 24 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

PetraPo

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Holka, drž se, život nemá zábradlí potřetí - po 3 měsících

21. 12. 2021

Tak jsem na konci tříměsíčního cyklu, který mě měl opět dostat "do lajny". No, to co jsem si naplánovala (6 kilo dolů) teda nevyšlo crying, ale jsem ráda za alespoň půlku smiley cheeky

     Vím, že před Vánoci je to asi blbost, ale pokračuju v dalším cyklu. Nutí mě to plánovat a přemýšlet nad jídlem, nejíst bezmyšlenkovitě a držet se wink Budu to mít teda pekelně těžký, protože jsou a) Vánoce, b) Vánoce, c) Vánoce a to v podání naší rodiny je spousta všeho blush - jídla, pití, návštěv - však to znáte smiley smiley a zcela určitě v tom nejsem sama smiley Nejsem sice úplně pečící maniak takže peču pro každého jen jeden druh cukroví, ale stejně jsem skončila u 8 druhů a to samozřejmě ne úplně dietních. Letos jsem dokonce udělala pokus a během podzimu jsem zkusila udělat vzorky zdravějších variant jestli by neprošly smiley - no neprošly ... Takže klasika. Pro mě to znamená, že chodím bytem se zavřenýma očima a nosem abych to nezačala moc ochutnávat a taky jsem hluchá - komentáře přítele "ty rohlíčky se ti povedly" jsou sice velkou pochvalou a jako takové je beru, ale taky hnacím motorem poťouchlíka devil ve mě, který pořád našeptává "vem si, když to pečeš ať víš co jsi upekla, jsou fakt dobrý" - je to zkrátka boj - bojuju a každý den jsem si povolila jen 2 kousky a to ještě dopoledne cheeky jestli to ale dám přes svátky to fakt nevím ... wink

     Další pro mě úplně zásadní problém ale je, že se mi v půli listopadu zablokovala záda a doteď mám povolené jenom rehabilitace a žádný další pohyb crying takže k tomu našeptávacímu poťouchlíkovi angry se ještě přidává absolutní nedostatek pohybu, kterým bych to upečené a zkonzumované cukroví alespoň trošku vyvážila. Takže - cílem v prvním měsíci dalšího cyklu je NEPŘIBRAT ANI DEKO a udržet se na váze a pak samozřejmě pokračovat pěkně dolů smiley Bude to teda fuška a pokud se tohle povede tak budu mít zase po dlouhé době nad hlavě svatozář angel. Ale to se vlastně k Vánocům hodí, že? laugh 

Takže - držte mi palce, myslete na mě, já na Vás budu taky a ať nám to společné úsilí vychází yes A do dalšího roku Vám všem přeju hlavně zdraví - což je už sice pěkně profláknutá fráze, ale díky tomu, co se teď děje kolem nás si myslím, že zase dostává význam ... 

A já Vám pak po tom měsíci dám zase vědět jak jsem s tím mým cílem dopadla wink

Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

25. 12. 2021 10:10
Myslím že jsi nedopadla vůbec špatně :-). 3 kg za 3 měsíce a za rok je to hned 12 :-)).
Takže chválím tvé odhodlání držet cyklus i přez vánoce , vím že to je hodně náročné......
25. 12. 2021 08:47
To bylo krásné počteníčko.A 3 kg dole, tak to je super výkon, který mně se nesplnil za celý rok. Já jsem vloni nepekle ( měla jsem dost nemocnou mamku), na pečení nebyla chuť, ani nálada a hlavně čas. Letos je na tom lépe, tak jsem zase napekla moje nejoblíběnější cukroví. A když asi tak 4 roky zpětně dávám všude jen 50 % cukru , tak stejně je to kalorická bomba.Zásadně je mám v krabicích a k odpolední kávičce vyndám jen určitý počet.Dobrou polovinu jsem odvezla k dceři, ale stejně je ho ještě dost a dost.Sladké s mužem milujeme, tak jsem ještě 14 dní před svátkama pekla štrúdly, koláče, buchty, aby cukroví vůbec do vánoc přežilo.Mne strašně pomáhá udržet si váhu přes ty vánoce aspoň tak, že jím do 18 hod. Pak fakt nic !!!!!!
Držím ti palce a těším se na další příspěvěk !!!!!
25. 12. 2021 08:22
Také držím palce a vím jak je to těžké, takési dělám pro sebe zdravější cukroví ale většinou mi ho snědí, jsou to zázvorové hrudky. Nedávám je aní na tác, jsou první snědený, na máslo dám strouhaný zázvor, sezam, med, 1 p.l. hl. mouky, ostatní jsou plátkové mandle, promíchám na ohni, pak dám na plech a uoeču a ještě horké dotvaruji, protože se trochu roztečou. Přesný recept mám v Semilech, stále jsem ještě na chalupě.
24. 12. 2021 12:20
Ahojky! Já myslím, že je to slušný výkon - každé deko se počítá.
Palce držím - ať ti to jde líp než mě. Já se spíš snažím moc nepřibírat, ale ani to se mi moc nedaří.
Já dělám cukroví pro pět domácností, včetně té svojí. Hlavně za syrova, péct moc neumím. Je to takový můj vánoční dárek pro ostatní, jinak nic moc nekupuju.
A musím se přiznat - já si o Vánocích na svých dobrotách (a kupovaném želé a lanýžových figurkách) ráda pochutnám. I když se teda snažím to nepřehánět.
A máš pravdu, zdraví je důležité. A já říkám, že i pohoda a dobrá nálada, takže moje krédo je být raději spokojená a v pohodě, byť s o pár kilo víc, než by bylo ideální. Tak kromě zdraví přeju i tobě tu pohodu a veselou mysl. To myslím má v dnešní době také význam :-)
23. 12. 2021 18:20
ahojky, držím palce, ale s tolika lákadly je úspěch i držet nebo prostě jít nahoru jen kousek protože a) vánoce b) vánoce c) vánoce :)

já udělala cukroví jen 3 druhy a hned jsem to rozdělila do krabiček, které je pro koho.. dostanou ho na stůl cíleně, když mají jíst.. nebo si sami uloví, ví kde je ale nebude na stole neustále lákadlo..
22. 12. 2021 19:04
Gratuluji ke skvělému výsledku!!! Jsi dobrá. Já jsem dělala zdravé varianty cukroví minulý rok a moc to nechtěli, jen ochutnali a já snědla zbytek. Tak letos je u nás klasika, jen jsem ubrala hodně cukru a musím se hlídat. Přeji, ať se ti dále daří a těším se na další zprávy. Přeji příjemné prožití vánočních svátků a do nového roku hodně zdraví :-)
22. 12. 2021 17:57
Také držím palce, ať Tvé plány vyjdou.
22. 12. 2021 16:55
Držím palečky,ať Ti to vyjde.
22. 12. 2021 14:37
Prima výsledek, drž se a zdárně pokračuj, i když o vánocích to je fuška :-)
22. 12. 2021 13:06
Gratuluji ke skvělému výsledku!!! Jsi dobrá. Já jsem dělala zdravé varianty cukroví minulý rok a moc to nechtěli, jen ochutnali a já snědla zbytek. Tak letos je u nás klasika, jen jsem ubrala hodně cukru a musím se hlídat. Přeji, ať se ti dále daří a těším se na další zprávy. Přeji příjemné prožití vánočních svátků a do nového roku hodně zdraví :-)
22. 12. 2021 11:01
Přeji krásné a pohodové svátky, i já jsem začala druhé kolo před svátky, zapisování zváženého mi pomáhá se nepřejídat. Asi nezhubnu, ale nechtěla bych přibrat dosud shozené .Přeji ti úspěch, i rehabilitační cvičení se do pohybu počítá.
22. 12. 2021 10:46
Gratuluji k úbytku, jak říká muriela každé deko se počítá. Já už jsem zas nasadila počítání, jinak bych jedla daleko víc a kynu. Do toho též nemám pohyb jelikož jsem nastydlá a odpočívám v teple. Drž se a budu se těšit na další hlášení. Přeji krásné prožití vánočních svátků.
22. 12. 2021 10:01
Ahoj Petro, každé deko se počítá :-) Takže gratuluju! A dát si nový cyklus před Vánoci je taky myslím dobrý tah :-) Přeju pohodové Vánoce a ať se Ti daří!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři