TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 10. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

balhel

Původní Sebekoučink

10 %
0 kg 4 kg

Již zhubnuto: 0.4 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 600
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133054.53 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 24 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

pohyb na mě neplatí

24. 06. 2014

Zdravím všechny přátele i náhodné čtenáře. Jsem tu zpět po deseti dnech náročné turistické dovolené. Nakonec jsme skončili na Broumovsku, kde jsme prolezli snad všechny skály v okolí. Vylezli jsme na stolovou horu Ostaš/700m/, prolezli kamenné bludiště až na samotný vrch, sestoupili do sluje Českých bratří a na Kočičí hrad. Následovaly trošku "učesané" Adršpašské skály se 400 schody uvnitř=4 km, pak okolo skal=11 km a výstup na Křížový vrch/fuj, ta výška/. Další den hezčí Teplické skály uvnitř a vnější okruh = 19km. Další dva dny jsme se pohybovali v divoké přírodě Broumovských stěn. Kdo to zná, ví, že je to sestup do propastí a opět nahoru, to vše na trase 20km se opakuje asi 10x. Chůze po kamenech, kořenech stromů, kamenných schodech. Od Božanovského špičáku/773m/, přes Supí hnízdo/702m/ až po Hvězdu, pak Kovářovou roklí zpět/a že to je rokle, to je fakt/. Další dny jsme zvolili "volnější" terén co do obtížnosti, zato delší trasy údolím kolem Metuje s výstupy na Záhoř/607m/, Ostrý/587m/. Divoká krásná a čistá příroda. Takže podle GPS jsme za těch 8 dní pobytu našlapali 260km s různým převýšením.

Protože jsem neměla ani váhu, ani kalorické tabulky, snažila jsem se jíst skutečně racionálně. Snídaně a večeře jsme si dělali sami, takže mé oblíbené jogurty, ovoce a müsli k snídani, na svačinu máznout celozrnný rohlík nízkotučným sýrem a opět jablko nebo pomeranč. Občas müsli tyčinku a směs oříšků, aby byla síla na výšlapy. K pozdnějšímu obědu jsem se snažila v restauraci vybírat opravdu kuřecí maso na grilu se zeleninovou přílohou, max. vařené nemaštěné brambory. Pivo výjimečně a to nealko. Večeře podle možností = zelenina,sýr, libová šunka a nějaké to pečivo.

No a co myslíte? Mám zase skoro 68kg, takže já snad popírám fyzikální zákony. Výdej byl určitě vyšší než příjem a to neklamu ani sebe, ani vás. Je pravda, že jsem dnes nějaká nateklá po včerejším cestování busem a vlakem, hodně jsem se nalévala vodou. Tak mohu jen doufat, že ze mě rychle odtečou alespoň 2kg. Zadala jsem si nový cyklus, i když do toho ještě příjde týden dovolené s vnoučaty, to bude teprve "záhul". Nebudu mít moc času myslet na sebe a svůj jídelníček, abych se postarala o děti. Vlastně to budou celé dva měsíce takové rušnější, protože školka je jen první týden a pak bude třeba pokrýt celou dobu prázdnin.

Ale co, nějak to zvládneme, pokusím se plnit všechny své i dětské plány a sny. Přeji vám všem krásné léto, plné zážitků a užijte si to. Setkáme se v září, snad o něco lehčí a spokojenější. A nevím, jak vám, ale mě to nejvíce hubne od září do listopadu. Tak utečme těm kilům.

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

28. 06. 2014 22:13
Podobné skúsenosti mám aj ja. Chodím na turistiku a keď si myslím ,že pri velkom výkone sa to odrazí i na váhe, vždy som sklamaná. Teraz som na trojtýždennom liečebnom pobyte Vysokých Tatrách a volný čas sa čo najviac snažím tráviť na horských chodníkoch , plus predpísané cvičenie v telocvični a plávanie. Obávam sa , že napriek snaženiu moja domáca váha sa nasmeruje opačným smerom ako by sa mi páčilo. Jetu ešte jeden dovod, veľmi dobre tu varia . Nepatrí sa plýtvať jedlom, tak ja všetko pekne spapám. Nuž čo, doma bude zase dieta.!!!!!!!!!
28. 06. 2014 17:27
Ale snad to vyvážila ta parádní dovolená :-) Kila zase sjedou dolů!!!
24. 06. 2014 13:13
A co tekutiny? Možná sis mohla dopřát více piva...
24. 06. 2014 11:05
Ahoj. Za prvé ťa strašne obdivujem za ten turistický výkon, úžasne aktívne strávená dovolenka :-))) Tak sa ani nečudujem, že si očakávala pozitívny výsledok na váhe. Aj ja by som v to dúfala. Nič si z toho nerob, asi tušíš prečo je to tak - asi si jedla málo a možno pribudli aj svaly ako píšu ostatní.
Tiež som usúdila,že najlepšie je hubnúť na podzim a tak ja v lete vlastne som už začala,postupne navyšujem sacharidy v podobe ovocia,ktoré si chcem cez leto užiť - a tiež doprajem telu. Nemože predsa byť nonstop v hubnúcom režime :-)
Prajem krásne leto s vnúčatmi :-)))
24. 06. 2014 10:48
bohužel někdy tělu trvá delší dobu než zareaguje na výdej energie, nedávno jsem tu četla článek že tělo dostane šok z velkého a nadměrného pohybu že nepustí ani deko ,spíš naopak. A pokud je i nárůst svalů tak tím váha může jít na horu. Důležité je že jsi to vše zvládla .A to že sis to užila je velká prémie než shozená kila
24. 06. 2014 10:20
hmmm, znám, u mě velký výdej a malý příjem vede k zastavení hubnutí na kg, mám tak vyděšený metabolismus z diet, že okamžitě začnu ukládat
24. 06. 2014 10:00
To znám :-)

Otázkou je, jestli jsi na ten bohatý výdej nejedla moc málo.
24. 06. 2014 09:33
Zkus se změřit, při tomhle výkonu sis určitě nabrala svalovou hmotu a ta je, jak známo, těžší než tuk. Jestli cm nevíš, doporučuji nějaké velmi těsné oblečení, jestli náhodou nepovolilo:-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři