TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 10. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

balhel

Původní Sebekoučink

10 %
0 kg 4 kg

Již zhubnuto: 0.4 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 600
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133033.12 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5522 h 48 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

krásné léto

05. 08. 2014

Ahoj všem, kteří si užíváte letošní horké i deštivé léto, věřím, že ve zdraví a v pohodě.

Nevím, jak vám, ale mě to hubnutí v létě nějak moc nejde. Za posledních 6 týdnů jsem zhubla jen kilo, ale díky i za něj, i když se stále pohybuji na hranici nadváhy a normální váhy s IBM 25,3. Ale, kupodivu, v minulém hektickém prázdninovém týdnu s dvěmi vnuky, se mi podařilo váhu udržet a nepřibrat. I když jsem toho času na sebe, vážení a počítání joulů a dalších hodnot, moc neměla. Znáte to, všechny babičky. Jen vstanete v 6 ráno a dáte sprchu, těšíte se na vypití ranní kávičky s manželem a ranní klid. Houby, ihned za vámi lezou z pelechu děti, které by mohly o prázdninách spát, ale nějak se jim nechce. A to je ve školním roce taháte z postele za nohu. Takže káva ve spěchu mezi chystáním snídaně, připomínáním mytí, čištění zubů a chystáním oblečení na den. Pak vymyslet nějaký ten program, my chodili ve Valašském muzeu v přírodě do všech částí - Dřevěné městečko, Valašská dědina a Mlýnská dolina, na Jurkovičovu rozhlednu. Takže pohyb sice ano, dopoledne tak 3 hodiny, ale velmi pomalé chůze s přestávkami na "babi, já mám žízeň", babi, mě bolí nožičky"/případně "chce se mi čůrat, kakat, mám špinavé ručičky, atd./.

Pak rychle připravit nějaký oběd, umýt nádobí a na chvíli sednout ke křížovce, než se ten menší vyspí. Chvála bohu za DVD přehrávače, u kterého ten starší odpočíval po obědě minimálně hodinku. No a pak další odpolední maraton až do večerníčku a spaní. A to se jim zase chtělo spát až ve 22 hodin.

Že bych měla celý týden nějaký přehled o jídle 5x denně, pitném režimu, nebo o tom, co jsem vlastně snědla a kolik, to ani náhodou. A tak se opět po nějaké době vracím do běžného režimu, i když se mi to nějak nedaří. Zatím nevážím jídlo a nepočítám hodnoty, chci to zkusit bez toho a jak to půjde. Jen si hlídám pravidelnost v jídle a to co do té pusy dávám. Pořád si myslím, že už to mám zažité a v hlavě, co si mohu dovolit. Snad čas ukáže, zda to tak je. No a pokud ne, tak od září zase začnu.

Když udělám rekapitulaci za poslední 2 roky, tak to vychází sice mizerně, ale přeci jen o chloupek příznivěji. 5. srpna 2012 jsem vážila 69kg, 5. srpna 2013 67,3kg a letos je to 66,6kg. Takže možná to budu brát jako úspěch, co jiného zbývá.

Takže všem přeji krásný zbytek prázdnin, hezké dovolené a na podzim,snad o něco lehčí, ahoj.

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 08. 2014 10:01
Také ti přeji krásné léto:-). Váhu si už 3 roky docela slušně udržuješ a to není tak jednoduché , tak myslím, že by ti to bez toho zapisování a vážení mohlo jít docela dobře , minulý týden když jsi měla vnoučátka tomu nasvědčuje . Uvidíš jak na tom budeš s koncem prázdnin a když bude posun směrem nahoru tak se vrátíš opět k zapisování a vážení :-), však to už znáš :-). Měj krásný zbytek léta :-)!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři