TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 10. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

balhel

Původní Sebekoučink

10 %
0 kg 4 kg

Již zhubnuto: 0.4 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 600
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133040.31 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 4 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

krásné hubnoucí jaro

01. 04. 2016

Milí přátelé, přeji krásné jaro všem. Věřím, že se nacházíte v mnohem lepší kondici než já. Momentálně jsem zkoušela měsíc ignorovat váhu, jak osobní, tak potravinovou, nezapisovala jsem. Váhu jsem dala manželovi, ať ji schová a vytáhne ji až dnes. No a zjistila jsem, že když jsem se nestresovala vážením a počítáním, do toho jedna malá střevní viróza a s tím spojené týdenní nechutenství, tak váha zůstala stát na mých šílených 70kg!!! Sice jsem si říkala, že si váha tropí apríla, ale nakonec jsem uznala, že je to pravda a že s tím už fakt musím pohnout. Počasí začalo přát vyjížďkám na kole, kde mě achillovka nebolí, znovu jsem vytáhla blok a založila nový cyklus a počítám, zapisuji a vážím. No a s tím jsem přišla na to, že jsem ten měsíc jedla skutečně velmi málo, přeceňovala jsem odhadem porce. Protože dnes jsem si naplánovala podle cyklu těch 5900kJ a jsem plná až po klapku.Sice maximum zeleniny, ale i tak ty dnešní porce byly mnohem větší než bez počítání.

Takže sice opět od začátku, jako 1.ledna, ale snad už trvale. Zatím mám naplánován úbytek 7kg na 12 týdnů, ale když to budou 4, taky budu spokojená.

Tak vám přeji krásné hubnoutí jaro a snad se tu "sejdeme" o něco lehčí třeba za měsíc.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři