TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 10. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

balhel

Původní Sebekoučink

10 %
0 kg 4 kg

Již zhubnuto: 0.4 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 600
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133143.84 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

tak všechno nejlepší

30. 12. 2016

Zdravím všechny hubnoucí i "udržovací" přátele, naposledy v tomto roce. Tak se nám čas nachýlil, doufám, že jste si užili krásný vánoční čas a podařilo se vám dodržet všechna svá předsevzetí. A když ne, tak další rok je za dveřmi a to se nám to podaří určitě.

Povím vám, jak se mi letos poprvé podařilo nejíst cukroví a zvítězit nejen nad sebou. Už několik let bojuji s manželem o pečení cukroví. Já nechci péct, on si nedokáže bez něj vánoce představit. No a tak to každoročně dopadlo tak, že jsem s nevolí upekla jeho oblíbených 9 druhů a také jsem hojně ochutnávala a lehce přibírala/no spíše těžce/. Letos to s pečením bylo stejné, jen s tím, že jsem už předem avizovala, že já to prostě jíst nechci. Při pohledu do jeho lehce pobaveného úsměvu a ironického pohledu v očích se mi až udělalo nevolno, že mi ani on nevěří a že to nedokážu. A tak jsem se zapřela a už neřekla ani slovo. Nic o tom, že nechci jíst sladkosti a tím přibírat, prostě ani slovo. Na talíř dávám po 3 kousky z každého druhu a vidím, jak si to manžel pěkně zkrytě přepočítává, aby mi mohl otlouci o hlavu, že jsem zase pěkně kecala a ujídám, A já se zase vnitřně usmívám, protože jsem nesnědla ani kousek a vidím, jak ho to pěkně užírá. Na balkóně "zraje" ještě asi 4kg cukroví a jsem zvědavá, kdo to bude jíst. Něco dám do mrazáku na Velikonoce a ten zbytek ho nechám pěkně "sežrat". No a snad se dočkám i toho, že v příštích letech už péct nebudu.

Přeji vám krásné dva poslední letošní dny a do toho nového roku, který bude určitě lepší, jen to krásné, co nám život může nabídnout. Užijte si to.yes

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

31. 12. 2016 08:36
Já mám s pečením cukroví výhodu,manžel o něj nikdy moc nestál a teď co jsem sama nepeču vůbec.Snacha si vystačí sama a protože s mladými nebydlím(ani v jednom městě),mám od sladkého klid.Přeji Ti pohodový a šťastný rok 2017 :-)))

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři