TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 04. 07. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

iv.uh

Původní Sebekoučink

50% Držím!
- +

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 10101
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133536.54 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5545 h 31 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Cvičící víkend - pohyb, sacharidy a doznívající moribundus

26. 11. 2012

V pátek jsem se pobalila a vyrazila na cvičící víkend do Poněšic. Půl tašky mi zabírala lékárna, dobírala jsem antibiotika a bez kapek do nosu bych se asi udusila. Měla jsem předsevzetí, že se vzhledem ke svému zdravotnímu stavu šetřit a něco nafotím. Foťák jsem nechala doma.
Nastudovala jsem mapu a o to samé žádala i spolujezdce. Pět blondýn v autě - bloudily jsme a zajely si asi 20 km, ale nakonec jsme přeci dorazily. 
Následovalo ubytování v chatkách a já zjistila, že záchody a sprchy jsou společné mimo chatky, takže po vysprchování bylo nutné projít venkem. No což, čepici a bundu mám, tak snad mě to nezabije. Horší bude ten záchod, bez alespoň částečného soukromí mám hodně velký problém si dojít...
První hodina byla zumba. Posilněna poslední dávkou antibiotik a pro jistotu i brufenem jsem s grácií protančila hodinou a přežila jsem. K večeři bylo kuřecí stehno s rýží, to celkem šlo. Jen jsem postrádala trochu zeleniny. Celý areál byl v lese, takže dokoupit se nedalo nic. To jsem netušila, že co do stravy, to bylo poslední přijatelné jídlo.Večer sedíme a já popíjím 2. litr čaje (dobírám antibiotika). Spát jdeme celkem brzy, asi kolem půlnoci. V posteli ovšem krafeme asi do 1 hodiny...nakonec přeci jen usínáme. 
Sobota ráno - vstáváme v 7 hodin, zobnu si brufen, proleju nos kapkami a snažím se dojít si na záchod - marně. V 8:30 hodina bodystilingu - paráda. Následovala snídaně - dost pekelná. Bílé rohlíky, taveňák, máslo a džem...Co se dá dělat, hlad je hlad. Sežrala jsem 2 rohlíky. 
V 11 hodin hodina ADK - údery, kopy, poskakování - během cvičení vypiju celou flašku vody (1,5 litr), kterou jsem patrně hned vypotila. Odcházím do sprchy - v čepici a v bundě letím ze sprchy rovnou na WC - zbytečně. 
Ve 13 hodin oběd - podezírám kuchařky, že jsou to ježibaby z perníkové chaloupky, které se rozhodly nás vykrmit a poté sníst. Vepřové na paprice a houskové knedlíky. Ani gram zeleniny, ale co má člověk dělat, když má hlad a nic jiného k jídlu není? Tak jsem to do sebe nasoukala.
Odpoledne další hodina ADK a hned potom zumba. ADK vypouštím a jdu jen na zumbu. Zobu další brufen, prolívám nos. Antibiotika už neberu, tak se těším, že si dám večer vínko. Těch sacharidů už mám tolik, že je to stejně jedno. 
Večeře - ještě větší peklo, než jsem čekala. Smažený řízek se šťouchanými brambory...Snažím se odpreparovat strouhanku od masa - nejde to. Sežeru to tak jak to je. Břicho už mám jak meloun, protože veškeré mé pokusy na WC jsou marné. Abych ty tuky něčím rozpustila, vyloupnu za večer lahvinku bílého suchého...a ani se nemotám. Spát odcházíme opět kolem půlnoci, ale tentokrát usínáme v momentě, kdy lehneme do postele, že by únava?
Neděle ráno - opět vstáváme v 7 hodin ráno a jdeme na hodinu mé oblíbené poweryogy. Bojovník 1, bojovník 2 i bojovník 3 by mi šel o poznání lépe, kdybych neměla pupek jak ve 4. měsíci těhotenství. Ve střeše se mi točí šiška (že by zbytkový alkohol?). 
Snídaně - opět rohlíky, máslo, sýr, med a ještě buchta...žeru všechno, břicho už mám stejně tak nafouklé, že buchta sem, buchta tam...
Ještě mě čeká hodina street dance...to bylo obzvlášť zábavné. Absolutně jsem nestíhala, rukama jsem klátila naprosto nekoordinovaně - připadala jsem si jak větrná elektrárna při tajfunu. 
Oběd - rýže a nějaké hovězí na špeku...už nic nekomentuji, být to v létě, tak se asi začnu pást, abych do sebe dostala něco zeleného...Opravdu mi ta zelenina za ty dva dny hodně chybí.
Po obědě balíme a odjíždíme domů.
Závěr - cvičení bylo parádní i přesto, že jsem se dobíjela brufenem. Měli jsme tam i trampolíny, ale na ty jsem si netroufla, přeci jen jsem nebyla úplně v kondici a když jsem viděla CO VŠECHNO na tom provádí...asi by mě vezli. Ubytování taky šlo (až na to pobíhání ze sprchy venkem). Jídlo - jedna velká katastrofa. Snažila jsem se aspoň orientačně to zpětně zapsat...příjem, sacharidy a tuky na 160%. Bílkoviny na 70%. Zelenina - nic. V dubnu prý bude opakování, pokud pojedu, tak si sebou vezu tašku zeleniny.
Příjezd domů, hádejte kam vedly mé první kroky...:-)...TA ÚLEVA, nicméně vlézt na váhu zatím nemám odvahu :-)
Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 11. 2012 17:12
Vardo, to jídlo chuťově špatný nebylo (tedy jednou to přešvihli se solí) a jedna holčina až tam nahlásila, že je vegetariánka, tak jí dělali něco jiného. Myslím, že ani organizátoři netušili, že budou knedlíky atd., protože pak říkali, že příště by se to mělo zlepšit...Jo a taky jsem si nasyslila část snídaně na svačinu...:-). Cvičit na terase tai-ji, to musela být fakt krása. Je to tam fakt moc hezký...a co správce Petr (tedy nevím, jestli je přímo správce), to je fešák co? :-D
27. 11. 2012 11:34
Obdivuju,kolik jsi toho zvládla pod vlivem léků.
Já jezdím na cvič.víkendy do Poděbrad-máme od pátku večera do nedělě asi 11lekcí různých druhů cvičení-s pomůckami bosu,flexi bary apod+teplý bazén na unavené svaly. V ceně je i másáž dle výběru. Jídlo super-ráno jogurt,celozrnný chleba,sýry,zelenina. Oběd např.pečené kuře s rýží a salátem. Večeře ve stylu zapečené brokolice atd. Cena vyšší-2500,- ale vlastní koupelna. Jezdím tak už několik let- od CK s úsměvem. Mají pobyty i jinde než v Poděbradech a jsem vždy nadšená!
27. 11. 2012 11:23
Teeda, ty jsi ďábel :D zvládla jsi to skvěle, na to že jsi byla nemocná :) šikulka! :) a i oholené nohy jsi měla :D no téééda :) a s tím vyprazdňováním tě naprosto chápu, taky to tak mám:) ale já jak mám teď alergii na vajíčka, tak když už je fakt akutní, tak pozřu vajíčko :D já je totiž táák miluju :) a je to! ;)
27. 11. 2012 10:26
Do rekreačního střediska AMU v Poněšicích jezdím už léta na soustředění tai-ji. Co se jídla týká - máš pravdu, že to rozhodně není žádná dietní strava. Ale dovoluji si tvrdit, že tam vaří naprosto úžasně - mně tam vždy moc chutná a i tentokrát jsem se rozhodla, že mi to za porušení diety stojí :-) Snídani si dělím na dvě poloviny (druhá půlka je svačina, někdy zbyde i na odpolední. A ty malé džemíky mám ještě teď doma v kredenci :-D Jinak pokud vím, tak je tam jídlo na domluvě, takže pokud ten kdo to od vás organizoval se domluví se správcem, že chce více zeleniny, tak by to neměl být problém. Naše parta vždy dopředu hlásí kolik bude chtít vegetariánských jídel a já nemám problém si u okénka říkat o poloviční porce příloh.
Jo a my jsme cvičili na té terase - ale to bylo v říjnu a bylo tepleji :-)
Já to mám v Poněšicích moc ráda :-)
27. 11. 2012 10:23
Možná by stálo za to napsat organizátorům, že akce byla fajn, ale kdyby změnili jídelníček, tak si rády i něco málo za zeleninu připlatíte :)
27. 11. 2012 10:00
No já jsem se fakt pobavila!! :-D Chuděro, máš můj obdiv. Taky jsem zažila podobné víkendové cvičení - k večeři hranolky apod. Takové víkendy mi přijdou krapet kontraproduktivní.
27. 11. 2012 09:22
Týý jo, to jsi tedy kaskadérka, takhle s antibiotiky cvičit :-). To by mě asi zabilo.
27. 11. 2012 08:05
Ivet, tak to muselo bejt bezva, teda až na to jídlo a na nemožnost si dojít. To je vždycky nepříjemné. Ale přežilas to a snad se ti nevrátí ani ten moribundus. Každopádně máš můj obdiv za to, co jsi všechno zvládla, navíc ještě pod práškama, jsi hvězda :D
26. 11. 2012 19:46
Jee, teda až na to jídlo to muselo být perfektní :))
26. 11. 2012 18:35
trochu selhání organizátora... Jinak cvičení znělo úžasně
26. 11. 2012 18:34
Markét...tak to je síla :-), ale občas se to stane no...tak ses hezky pročistila :-D
26. 11. 2012 18:33
tak jsem se opět pobavila... moc hezky píšeš :-) Já neměla svičící víkend, ale vínko proběhlo a druhý den jsem běhala já... šlo to horem spodem a takhle zle mi dloooouho nebylo... :-/ Takže jsem vlastně taky trochu cvičila, běhala jsem opravdu často :-). No a na váhu jsem pak klíďo vlezla, protože mám pocit, že jsem ze "zbavila" i loňského vánočního bramborového salátu..... :-))
26. 11. 2012 18:24
Jo to víš...lázně, to je jiná, ale patrně to bylo i o jiných penězích, tohle stálo se vším všudy 1250 kč, ale až na to jídlo to bylo fakt bezvadný :-)
26. 11. 2012 17:40
Tak můj cvičící víkend byl ohledně stravy trošku lepší - měli jsme jen polopenzi (na oběd stejně nebyl čas), ráno švédský stůl (v pohodě - tmavé pečivo, sýry, šunka, dřem, musli, jogurty), večeře - výběr ze dvou jídel. Vždy obloha nebo zeleninový salát. Asi to bude tím, že já jsem byla v lázních??

Cvičení tak pestré nebylo. A obviduju Tě, kolik jsi toho zvládla v Tvém zdrav. stavu. Abys to neměla za chvíli zpátky...

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři