TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 107
Celkem: 5882
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133143.84 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jak nakupovat

14. 12. 2013


Základním pravidlem pohodových vánoc pro lidistarající  se o svoji váhu  je zlaté moudro - co nenakoupíte, to domanemáte. Nenechte se  zmanipulovat obchodníky, kteří na Vásútočí  vánočními laskominami předpokladnami či slevami velkých balení. Nedopusťte,aby se dveře ledničky daly otvírat jen s maximální opatrností. Požitek z jídla neroste s množstvímsnědených potravin.  Pochutnejte si na kvalitních potravinách  a zároveň  sepokuste použít metodu JJP - jez jen polovinu. Dopřejte si požitek z jídlajako o jiných vánocích, ale dávejte si poloviční porce. Kdyžmáte chuť si naložit přeplněný talíř, dbejte na to, aby jídlo mohlo „dýchat“,aby se jednotlivé druhy pokrmu navzájem nedotýkaly. Naplánujte si, kolik snítekousků kapra, kolik si dopřejete kousků cukroví a bez pocitů viny jelabužnicky, pomalu vychutnejte a těšte se z každého sousta. Uvidíte, že když při   štědrovečerní večeři vychutnáte množství,které jste si povolili, budete z něho mít daleko větší potěšení než ti,kteří  si celí upocení  musí povolovat pásek od kalhot. Uvědomte sitoto ještě předtím, než vyrazíte na nákupy, a pokud  to přeženete, zvažte si přeplněné tašky.Představte si, že část jejich váhy se stane součástí vašeho těla. Pokud jstejiž nějaký ten kilogram nadváhy zhubli, uvědomte si, jak těžce se Váms nákupem, šlo třebas jen  od  výtahu, a že některé z těchto kilogramůjste dříve s sebou nosili stále. A to byste již jistě zažít nechtěli.Vzpomeňte si na tento okamžik a pokuste si ho jasně vybavit, když budete sedětpřed bohatě prostřeným stolem. A pokud se to nezdaří a párkrát (ne každodenně)se přejíte, svět se nezboří.

 

Čím větší mámepotřebu mít Vánoce perfektní, tím větší je šance, že si je zkazíme

Hodnocení (10 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

22. 02. 2014 16:31
No. Tak na to mě letos DOSLOVA a PÍSMENE dostali. Čekám na vánoční speciality celý rok, jindy v obchodech nejsou, a pak mi ještě ZLEVNILI.
Z rauše mě probral až obezitolog, který , logicky a správně vytřeštil voči a pravil : " Zbláznil jste se ? Vždyť Vy to přece nesmíte . I kdyby Vám to cpali zadarmo, nemůžete to jíst. No to je špatný, jestli- dám Vám ještě poslední návštěvu- do ní nezhubnete, končíme. To přece není možný, abyste po roce, v lednu, měl zase stejnou váhu jako před rokem.
A to mě nakoplo. Poslouchám totiž bedlivě doktory, vyplácí se to, myslím si.
A tak teď razantně hubnu, aby mě nevyrazil.
19. 12. 2013 10:31
Moc hezký článek. Vezmu si z toho ponaučení. Rozhodně bych nechtěla zpět těch 14 kg odhozených se Stobem.
Přeji všem krásné vánoční svátky :-)))
19. 12. 2013 09:59
Mám podobnou představu o trávení letošních Vánoc :-) Doufám a věřím, že stejná bude i skutečnost :-)
Přeju všem krásné a pohodové Vánoce :-)
19. 12. 2013 08:45
děkuji za hezké komentáře -v kurzech v 1. lekci trénujeme nosit pár hodin batůžek o váze 3-5 kg, a když to pak odložíte, tak ucítíte tu úlevu - a člověk si uvědomí, i kdyby zhubnul třeba ze 100 kila na 95, že udělá hodně nejen pro své zdraví, ale i pro svůj dobrý pocit ze sebe sama
a moorce moc gratuluji - nechcete nám napsat o sobě do časopisu?
15. 12. 2013 15:03
Moc zajímavý článek a poučný. Oslovilo mě zejména : zvažte si přeplněné tašky. Trochu odbočím. Před časem jsem se táhla od autobusu domů s nákupem z farmy. Byl hodně těžký (6 kg). Ale jdu domů mírně do kopce a něco přes kilometr. Téměř u vrátek jsem si uvědomila, přesně tolik jsem v posledním cyklu zhubla - a zdálo se mi to hrozně málo.A teď to byla tíha.
15. 12. 2013 07:34
Co nenakoupíme to doma nemáme, co doma nemáme to nesníme, cukroví vyhodíme tuky tím z těla sundáme :-)
15. 12. 2013 07:24
To je pravda, jen ty plány někdy až tak moc nevychází. Další pravdou je, že bych z těch letošních - 20 kg nechtěla moc zpět :-))).

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři