TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 105
Celkem: 5880
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

10 důvodů proč vybrat k úpravě životního stylu a snížení váhy skupinové kurzy STOB

17. 03. 2015

Nikola se trošku odmlčela, protože finišuje s odevzdáním diplomky, kde jste i vy pomohli vyplněním dotazníku, tak předávám její desatero a srdečvě váz zvu do kurzů, které zahajují již od 31. 3., chcete -li si vybrat místo a čas, neváhejte - přihlášky na www.stob.cz/kurzy

1.     
Ve STOBu se nehladoví - své klienty učíme hubnout a žít zdravým, rozumným způsobem. Hledat kompromisy a rovnováhu mezi příjmem a výdejem energie.

2.      Nikdo vás nenutí běhat maraton či se mučit ve fitcentrech - STOB se snaží pomocí svých kurzů naučit klienty vybírat a vykonávat takovou pohybovou aktivitu, která je efektivní a také zábavná. V rámci kurzů máte možnost pohybovou aktivitu vyzkoušet.

3.      Ve „dvou a více“ se to lépe táhne – je prokázáno, že ve skupině dosahují klienti větší motivace a pevné vůle díky ostatním účastníkům se stejnými cíli. Úspěchy ostatních směřují  každého jednotlivce vpřed.

4.      Názorné pomůcky, hry a interaktivní lekce - pomáhají k lepšímu zvládání teorie v praxi.

5.      Dostatek času na změnu návyků – kurzy zpravidla probíhají 12 týdnů, za tuto dobu lze v teoretické i praktické části nahradit nevhodné návyky za vhodnější.

6.      Hubnutí s odborníky – STOB má 25 letou praxi v oboru a všechny své odborníky pravidelně školí.

7.      STOB kurzy jsou nejen o znalostech výživy a pohybu, ale především Vaší psychiky – v kurzech využíváme kognitivně-behaviorální psychoterapie, která pomáhá  zvládat jídlo navíc  v důsledku vnějších spouštěčů (vůně jídla, velká balení, reklamy,...) i vnitřních (emoční jedení, myšlení buď anebo).

8.      Nastavení správného cíle, vyloučení JOJO efektu – STOB na Vás neklade velké nároky, naopak Vás učí pomalým, ale trvalým změnám

9.      Relaxace, psychická rovnováha – díky kurzům účastnící získají lepší pocit ze sebe samých, zvýšení sebevědomí a v neposlední řadě se učíme i relaxovat.

10.  24 hodinová podpora během i po skončení kurzu – STOB nabízí všem svým klientům komunitní web stobklub.cz, kde mohou klienti 24 hodin denně využívat zdarma program sebekoučink, kde kontrolují své výsledky, používají interaktivní lekce, odborné články, blogy, databázi potravin, receptů a mnoho dalšího.

 

Volná místa jsou ještě v kurzu pro uspěchané, s preferencí menší skupiny účastníků ve středu v ZŠ Plamínkové.

  Možnost mají i kuřáci, kteří chtějí přestat kouřit a nepřibrat!

  A pokud máte pocit, že Vám nepomůže nikdo, protože nemáte dostatečnou vůli, tak právě pro Vás máme připraven kurz se zaměřením na posílení vůle, získání a udržení motivace - zbývají ještě třií volná místa.

Více informací najdete na www.stob.cz v sekci kurzy  hubnutí
Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři