TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 107
Celkem: 5882
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133054.53 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 24 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Nadělte si pod stromeček

24. 12. 2015

Exotické  mořské hubnutí se STOBem

Pojeďte se STOBem získat tělesnou i duševní pohodu, modelovat svoji postavu a případně ztratit trochu své nadváhy. Užijte si pohádkovou dovolenou, kdy se o vás budeme starat a  budete moci vybírat z opravdu atraktivního programu. Užijete si  nejrůznější druhy pohybu  - nordic walking, různé druhy cvičení, akvaaerobik a samozřejmě i odpočinek u moře. Vracíme se na oblíbené místo na Korfu, zopakujeme vloni velmi úspěšnou Albánii s poetickou cvičitelkou Dášou, milovníkům termálních lázní je určena Ischie, novinkou je Menorca. A pokud jste opravdovými cestovatelskými labužníky -  máme pár tipů. Dejte si pod stromeček kanárský ostrov Fuerteventuru s nádhernými desítky kilometrů dlouhými  plážemi, kde přijde na chuť  rannímu nordic walkinku  a dalším radovánkám s Miluškou každý. Zbývají poslední dvě  místa na dubnový Mauricius, kde se užijete  nádherné bílé pláže, průzračnou teplou vodu a krásnou přírodu a cvičení s MUDr. Helenou Michalíkovou. A na závěr atraktivní poznávací pobyt ve Vietnamu,  kde poznáte Vietnam od severu k jihu s úžasnou průvodkyní Majkou, s kterou jste někteří z vás strávili nádherný pobyt na Bali. Na tento pobyt je třeba se hlásit obratem, je určen jen pro malou skupinkou vášnivých cestovatelů.

Při aktivně strávené  dovolené s přiměřeným  jídelníčkem načerpáte síly na fungování v celém dalším roce. Důležité je, abyste v zahájení zdravějšího životního stylu pokračovali v průběhu celého roku, o čemž se budete moci poradit  s odborníky ze STOBu.  V nabídce najdete mnoho dalších lákavých pobytů po tuzemsku -  stačí si jen vybrat  dle Vašich osobních preferencí, cílů dovolené, finančních možností. A kde potřebujeme přihlášku obratem? Na Mauricius (2 místa), do Vietnamu (6 míst), do konce roku je třeba se hlásit na Kanárské ostrovy a velmi rychle se plní Štúrovo a Luhačovice.

A jakou budeme mít novinku v listopadu 2016? Pokud máte finance, investujte do zážitků. Podívejte se, kde jem hledala v tomto předvánočním čase nádherná místa - a našla. Přesné informce budu v lednu.

http://www.stobklub.cz/foto/ivamal/

Šťastnou volbu  krásné aktivní dovolené přeje STOB

 

Hodnocení (15 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

02. 12. 2015 07:33
:-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři