TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 107
Celkem: 5882
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133040.31 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 4 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Den zdraví 23. října se opět vydařil

02. 11. 2021

Děkujeme všem účastníkům od vystavovatelů přes odborníky a cvičitele až k samotným návštěvníkům Dne zdraví, že jste se v tak hojném počtu tohoto tradičního dne zúčastnili. Den zdraví se konal popětadvacáté v krásných prostorách konferenčního centra City na Pankráci pod záštitou ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha  a  místostarosty  Prahy 4 Zdeňka Kováříka. Celý tým STOBu pokládá den za velmi vydařený. Již od rána se vinula fronta cca 100 lidí, kteří chtěli aktivně udělat něco pro své zdraví. Celého dne se zúčastnilo přes 600 lidí, kteří zde strávili mnoho hodin, někteří i celý den, protože celodenní program byl opravdu bohatý.

Zajímavé rozhovory a workshopy

V úvodním dialogu Ivy Málkové a MUDr. Aleny Šteflové (zástupkyně ministra zdravotnictví)  se obě dámy zamyslely nad důležitostí akce, která již tradičně motivuje návštěvníky k zahájení alespoň malé změny ve svém životě.

Rozhovory se zajímavými osobnostmi vedla osvědčená moderátorka Iva Bendová. Když si  účastníci vyslechli přednášku prof. Dostálové o potravinách, mohli si hned zakoupit nutričně výhodné potraviny od vystavovatelů a poupravit svůj jídelníček. K tomu jim napomohly i workshopy laděné jak výživově, tak psychologicky. V rozhovorech se dozvěděly i o novém označování Nutri-Score,  dále o cvičení online nebo o dětské obezitě. Na závěr se pochlubili svými úspěchy ti, kteří hubli se STOBem.

 

Cvičení

Velký zájem byl také o cvičení. Jedinou nevýhodu nového místa bylo to, že zde byl pouze jeden sál na cvičení, ale i na to jsme našli řešení. Již od neděle do pátku před Dnem zdraví využilo možnost zacvičit si online stovky lidí, a navíc z celé republiky, tak si užili kus dne zdraví i na dálku. Byl to hezký pocit, když se rozvlnila celá obrazovka s usměvavými tvářemi. kdy na každém cvičení bylo vždy přes 50 lidí a u jednoho počítače byly i tři generace. Mnohé to podnítilo a budou pokračovat v cvičení online i nadále a mnozí účastníci Dne zdraví pod dojmem cvičení naživo zase zavítají do tělocvičen. Celý den probíhala poradna k pohybové aktivitě pod vedením Hanky Hejlové a Olgy Běhounkové, aby mohli účastníci online cvičení poznat své cvičitelky naživo.

Na místě si mohli účastníci ověřit i svoji zdatnost pomocí jednoduchých testů zdatnosti, a když se přidaly výsledky glykémie, složení těla, obvodu pasu, BMI, tak zjistili, jak jsou na tom díky Indexu zdraví.

Den zdraví  bude pokračovat

Celý den odstartoval nebo posílil vůli mnoha lidem v nastolení života, který je bude  bavit a užijí si ho ve vyšší kvalitě. Věříme, že jsme přispěli k zvýšení motivace zařadit do  života více kroků či jiného pohybu a najít si nutričně výhodné potraviny. Ověřit si své zlepšení mohou návštěvníci Dne zdraví pomocí Indexu zdraví. Ten si budou  moci zase spočítat, až se potkají nejen  za rok, a to  22. října 2022  v Kongresovém centru City, ale nově i 5. března 2022 na akci v rámci Světového dne obezity na  nové radnici Prahy 12. Bude to takový „mini“ Den zdraví s obdobným obsahem.

Budeme rádi, když nám napíšete své postřehy, dojmy a co jste si užili na Dni zdraví 23. října a jaké služby byste přivítali na dalších dnech zdraví.

Těšíme se na vaše příspěvky.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 11. 2021 09:17
Navštívili jsme Den zdraví s rodinou dcery již podruhé. Absolvovala jsem konzultaci s paní doktorkou přes žilní onemocnění a také orientační vyšetření osteoporozy. Prohlédli a ochutnali jsme nové zdravé výrobky a získali nové kontakty. Opět to byla povedená akce, která má určitě smysl.
15. 11. 2021 08:12
Moc je mi to líto, že jsem letos nebyla,tak snad za rok to dám !!!!
15. 11. 2021 02:52
1
15. 11. 2021 02:51
1
28. 10. 2021 19:42
Musím se také někdy vydat, Věrko za rok to zkusím s tebou.
27. 10. 2021 21:42
Tak to jsem ráda, že jste si to užila
27. 10. 2021 19:36
Letos mi to nevyšlo, ale doufám, že příští rok to vyjde.
27. 10. 2021 19:19
Byly jsme v Praze s dcerou a celý den jsme si moc užily. Dozvěděly jsme se mnoho zajímavých informací, ochutnaly stravovací novinky, poradily se s odborníky, vydechly při kreslení obrázku, vyzvedly si hezkou cenu. Děkujeme, Den Zdraví se Vám moc povedl.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři