TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 105
Celkem: 5880
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132660.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Dejme si rande 5.3. na Dni zdraví v Modřanech

20. 11. 2023

Leta se podporujete na Stobklubu a dny zdraví bývají dojemným setkáním lidí, kteří se znají jen virtuálně. Pojďte si užít krásný den a třešničkou na dortu  může být setkání – navrhuji v 14. 30 v kavárně, která bude naproti stánku STOBu.

 Dnes vám představíme  vystavovatele Šmakoun, u jehož stánku  můžete ochutnat nutričně výhodné chutné potraviny. Tím naplníte filozofii  STOBu – sestavit si jídelníček z potravin, které mají o trochu méně energie než klasické, mají třeba více bílkovin, a tak se vám pak celodenní jídelníček vejde do zelených semaforků v Sebekoučinku a  nemáte pocit, že držíte dietu.

A druhým vystavovatelem bude potravní doplněk Norsan. STOB není obecně příznivcem potravních doplňků na hubnutí (něco jiného jsou opravdové léky – více např. na www.netloustneme.cz a https://www.setpointhubnuti.cz,),ale pár výjimek, kde je STOB pro -  jsou potravní doplňky  typu probiotik a doplňky obsahující omega-3 kyseliny.

Šmakoun

je česká potravina, která může v zvládání kil navíc významně napomoci, a to při sestavování racionálních a odlehčených jídelníčků. Je důležité, že použití Šmakouna  nemění chuť připravovaných jídel. Jeho základem je tepelně upravený, čistý vaječný bílek, bez chemických látek a konzervantů. Neobsahuje žádný tuk, cukr, cholesterol ani lepek, má málo kalorií a 14 % kvalitní živočišné bílkoviny. Je vhodný  pro bezmasá jídla. Přidáním asi 30% podílu Šmakouna do běžných a oblíbených jídel dosáhneme žádoucího snížení obsahu kalorií, tuků či cukrů, navýšení kvalitní živočišné bílkoviny a to beze změny smyslových vlastností jídel. Uberte kalorie – přidejte bílkovinu. Přijďte ochutnat a zakoupit si pestrý sortiment ke stánku Šmakouna, kde se na vás budou těšit manželé Pláničkovi.

 

Norsan

Na dni zdraví  budete moci ochutnat a třeba i vyhrát v kvízu produtky firmy NORSAN, který je specialistou na vysoce kvalitní omega-3 produkty, jejichž produkty jsou známy zejména v Německu, Itálii, Francii a  již rok působí i na českém trhu.  Omega-3 působí v těle protizánětlivě a vyvažují omega-6, kterých běžně  mnozí z nás konzumují velké množství, a které mohou v těle působí prozánětlivě.  Pokud se vám tedy nepodaří doplnit omega-3  z přirozené stravy, můžete si pomoci docela  chutnými  kvalitními  produkty NORSAN. 

Těšíme se na vás – kdo si dá rande v kavárně? A kdo zná některý z uvedených produktů a jak je s ním spokojen?

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři