TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 107
Celkem: 5882
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133162.34 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Netradiční praktická módní přehlídka

17. 02. 2022

Netradiční módní přehlídka

Na dni zdraví nebudou jen poradny, cvičení, ochutnávky ale i řada překvapení. Nenechte si ujít módní přehlídku  sportovních podprsenek. U stánku vám poradí, jak si zakoupit podprsenku, která sedne právě vám. Můžete se však připravit už předem díky článku  BraExpertky z Caresse – Kláry Hruškové. Chodí k nám cvičit a někdy trochu trpí, že by se ženám cvičilo lépe v dobře padnoucí podprsence, a tak jsme navázali spolupráci.

A nezapomeňte – v 14. 30 máme rande v kavárně, která bude naproti stánku STOBu. Ráda vás poznám naživo.

 

Před deseti lety jsem se kouzlem stala z "tlusté a neforemné" "tvarovanou". Mohl za to jediný kousek oblečení - kvalitní podprsenka ve správné velikosti, která dokázala zvednout moje prsa, umístit je tam, kam patří, narovnat mi záda a vůbec změnit vnímání sebe sama. O rok později jsem otevřela obchod, do kterého Vás nyní srdečně zvu. Jmenuji se Klára Hrušková a jsem BraExpertka.

Také se vám stává, že vám prsa utíkají z košíčků, ramínka se zařezávají nebo padají (nebo obojí najednou), držíte si na hrudníku ruce, když dobíháte tramvaj nebo si potajmu po zavázání bot ňadra "sypete" zpátky do košíčků? A vlastně ani necítíte oporu a prsa jsou spíš na překážku? Nejste sama! Problémy, které vnímáte, způsobuje špatně zvolená velikost podprsenky. A to se týká  asi 80% žen.

 

JAK POZNÁM, ŽE MI PRÁDLO NESEDÍ?

Prsa vypadávají, nejsou podepřená, prádlo pořád upravuji, obvod vyjíždí po zádech nahoru a střed podprsenky nedoléhá na hrudník? To jsou jasné příznaky toho, že máte špatnou velikost podprsenky.

 

JAK JE TO MOŽNÉ?

Běžně k nám dámy chodí s velikostí třeba 105E a odcházejí se 75H, J nebo i K, tedy mnohem menším obvodem a mnohem většími košíčky. Původní velikost jim třeba před lety vybrala maminka, prodavačka nebo samy sáhly po prádle, které na oko “pasovalo” a už to tak zůstalo. Bohužel taková podprsenka prsa nepodpírá, spíš na nich leží a stává se z ní jen “náprsenka”. Funkční prádlo podpírá ňadra právě díky dostatečně pevnému obvodu a prsa se do košíčků vejdou opravdu celá.

CO S TÍM?

Přijďte k nám na brafitting, tedy určení správné velikosti a typu prádla. Obchodů s prádlem je spousta, bohužel ne všude si umí s fittingem dobře poradit, spíš budou rádi, že vám prodají něco, co jakž takž bude vypadat. My vás změříme, zeptáme se na vaši představu a najdeme takové prádlo, které bude odpovídat nejen mírám, ale i účelu nošení a specifickému tvaru, umístění či pevnosti vašich prsou. Na světě asi neexistují dva páry totožných ňader a každá žena potřebuje najít perfektní prádlo právě pro sebe

 

 

PROČ JE TAK DŮLEŽITÉ MÍT SPRÁVNOU VELIKOST PODPRSENKY?

Padnoucí prádlo udělá divy s vaší siluetou. Ňadra dobře umístěná v podprsence jsou pozvednutá, krásně klenutá, nevypadávají horem ani spodem. Opticky se bude vaše postava zdát štíhlejší a narovnanější, prsa budou kulatější, získáte hezčí dekolt a určitě se zvýší i vaše sebevědomí. Zároveň se vám bude lépe dýchat, zmírníte bolest zad a šíje, která se často projeví u žen s větším poprsím. I samotné prádlo bude pohodlné, nebude se pohybovat po těle, ramínka ani kostice nebudou tlačit a řezat. Snáz dáte ramena dozadu a dolů, když je nebudou příliš utažená ramínka podprsenky tahat dopředu.

 

EXISTUJE PADNOUCÍ PODPRSENKA I NA MÁ PRSA?

Ať už máte ňadra velmi velká či malá, měkká, asymetrická nebo upravená po mastektomii či plastické operaci; zatím jsme „oblékly každá prsa“. Umíme totiž i spoustu čar s prádlovými doplňky, zkracovátky či prodlužovátky, máme i prádlové švadleny, které umí podprsenky skvěle upravovat. Pokud jste si dosud myslela, že vaše prsa nezvládnou třeba kosticové prádlo, braletku nebo prádlo bez ramínek, přijďte vyzkoušet prádlo od nás a nechte se překvapit.

 

CO VŠECHNO UMÍME?

U nás najdete prádlo pro všechny příležitosti - denní nošení, speciální příležitosti, sport, svatby, kojení atd. a to s obvody 55 - 110 a košíčky A - KK. Kromě toho máme kalhotky, plavky, prádlo stahovací, noční i menstruační, různé doplňky, body, košilky a punčocháče. Umíme také ochránit vaše stehna před odíráním, dovezly jsme totiž do Čech protioděrové pásky Bandelettes a další produkty, které vám umožní nosit sukně bez bolesti.

Přijďte nás navštívit a objevit svět perfektně padnoucího, funkčního a pohodlného prádla. Určitě za to stojíte a my budeme moc rády, když vám pomůžeme k lepšímu pocitu ze sebe sama.

 

Těšíme se na vás na Dni zdraví 5.3. Pokud máte nějaké dotazy, komentáře, vlastní zkušenosti, pište zde.

 

Klára a BraExpertky z Caresse.

 

 

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 02. 2022 19:33
Vypadá to pěkně.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři