TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 107
Celkem: 5882
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133156.14 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Konec nezdravým návykům - Den zdraví 22. října - Co vás čeká? 3. díl

05. 10. 2022

Pečivo

Na dni zdraví budete můžete vyzkoušet vhodné druhy pečiva (Racio, Extrudo, Penam).

Extrudo nabídne kromě pečiva ochutnávku oblíbených cizrnových placiček a zakoupit si budete moci i mnoho druhů luštěninových mouk.

Více o produktech uvedených firem se můžete dozvědět zde: 


Mlýnek

Kdo chce zařazovat do svého života co nejvíce přirozených potravin a pochutnat si, zastavte se u stánku Melsi. Tento vystavovatel je na Dni zdraví poprvé a asi vás na první pohled zaujme jak krásným designem, tak funkčností ruční mlýnek a vločkovač. S jeho pomocí získáte plnohodnotnou a vyživující stravu výjimečných chutí a nejvyšších kvalit. Konstrukce mlýnku a ruční pohon zaručují šetrné zpracování surovin tak, aby zůstaly zachovány všechny výživové vlastnosti v jejich čerstvosti. Významnou odlišností od konkurenčních mlýnků je pohon mlecích válečků prostřednictvím ozubených koleček, což zaručuje 100% spolehlivost a univerzálnost mletí a drcení. Významnou výhodou je snadná a nenáročná údržba včetně čištění. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči k stánku.

Více info na www.melsi.cz


Víno

Celý den můžete pak  završit doma posezením s  „Fakt dobrým vínem“, což je označení společnosti Nurag v.o.s., která  dováží a prodává kvalitní vína z různých oblastí Španělska, mimo jiné vynikající dealkoholizované víno, které má výrazně nižší energetickou hodnotu než běžná vína, ale i klasická suchá vína v podobě hutných červených, svěžích bílých nebo šťavnatých bublinek, převážně s nízkým obsahem zbytkového cukru.

 

Více info na www.nurag.cz.


Zdravé mlsání a zobání

A kdo se ještě neodnaučil v kurzech zdravého hubnutí STOBu zobat u televize, tak může zvolit sušené maso Jerky.

 

Více info na www.jerky.at


Milovníky sladkého potěší široká škála produktů společnosti Valor (např. výborné hořké čokolády  bez přidaného cukru)  nebo výrobce Gullón nabídne mnoho druhů  sušenek bez cukru s vysokým obsahem vlákniny. Pokud si dobroty na doma zakoupíte, doporučujeme si přiměřené množství vychutnat o reklamě, abyste se mohli věnovat lahodné chuti.

Více info na gullon.cz


Lahodná káva

Česká značka Blendea nabízí přírodní doplňky stravy a zdravou výživu, které pomáhají posílit celkové zdraví. Využívá  ekologicky pěstované suroviny z celého světa,  bez syntetických ingrediencí, přidaných aditiv, konzervantů či sladidel. STOB  z jejich sortimentu nejvíce doporučuje  bestseller Supercoffee - kávu s čekankou, funkčními houbami a cejlonskou skořicí, která sice chutná jako dezert, ale zároveň  pomůže snížit chutě na sladké. Pochutnat si můžete např. i na chia pudincích, müsli apod.

Více info na blendea.cz


Kdo přijde?

 V 15.00 si dáme rande  u pódia a třeba se potkáte naživo s lidmi, s kterými si již dávno vyměňujete zkušenosti na STOBklubu. Rádi vás uvidíme, a to po celý den i u stánku STOBu. Napište, kdo se na Den zdraví chystá – jezdí lidé z celé republiky.

Více informací o celém dni a přihlášky na cvičení a workshopy najdete zde. 


Napište také, kdo má již s uvedenými výrobky zkušenosti!

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři