TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 107
Celkem: 5882
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133040.31 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 4 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Konec nezdravým návykům - Den zdraví 22. října - Co vás čeká? - 4. díl

10. 10. 2022

Ochutnávky můžete prostřídat mnoha  druhy pohybových aktivit

Cílem  celého dne dne bude také to, abyste si našli pohyb, který vás baví, a tak můžete vyzkoušet širokou škálu pohybových lekcí  od aerobiku  přes různé druhy zdravotního  cvičení,   hormonální jógu, čchi- kung až k Salse.

V rámci stánku STOBu bude možnost se poradit  o vhodnosti pohybové aktivity právě pro vás, o správném provedení cviků (zejména je vhodné pro ty, kteří cvičí online) s možností udělat si test zdatnosti.

Všichni si mohou zacvičit také on-line – podrobný program najdete na stránkách www.stob.cz.


Odborné poradny

Nehledejte na své potíže laická řešení, ale využijte péče kvalifikovaných odborníků pod jednou střechou. Můžete si nechat změřit složení těla, vyšetřit zrak, glykémii, křečové žily, kožní znaménka, svalovou síly jako ukazatele osteoporózy, poradit se, jak zvládat kila navíc u dětí, či zda nám může pomoci při řešení obezity farmakoterapie.  Z naměřených parametrů si spočítáte svůj osobní index zdraví s cílem být každým rokem o stupínek zdravější. K tomu vám pomohou i odborníci ze STOBu, kteří vám budou celý den k dispozici a pomohou vás nasměrovat k další odborné dlouhodobé péči o své zdraví  - například do kurzů zdravého hubnutí. Samozřejmě si budete moci zakoupit i  praktické pomůcky na hubnutí.


Teorie vs. praxe, přijďte si to zažít!

Zažijte praktické workshopy pod vedením zkušených lektorek společnosti STOB a dalších odborníků.

Chcete začít s hubnutím a uspět? Dozvědět se o tom, jak hubnout laskavě? A také se zamyslet nad vztahem ke svému tělu? Nebo se dozvědět novinky z výživy (od mikrobiomu po vysoce průmyslově zpracované potraviny). Pomohou vám léky při hubnutí? Jak předcházet problémům s křečovými žilami a hemoroidy? Na programu budou i další zajímavá témata vedená opravdovými odborníky.

 

Na workshopy je potřeba se předem přihlásit, více informací a přihlášky najdete zde.


Zábava a soutěže o krásné ceny

I letos na vás čekají soutěže s atraktivními cenami, které Vám cestu za zdravým životním stylem jistě zpříjemní. V průběhu dne zajistí módní přehlídku sportovních podprsenek  s výkladem  firma Caresse nebo se můžete  inspirovat zajímavým receptem s ochutnávkou, který před vašimi zraky připraví redaktorky z časopisu Apetit.

 

Zapište si do diáře sobotu 22. října od 10 hodin v Konferenčním centru City v Praze u Arkád. Hlavním organizátorem akce je společnost STOB ve spolupráci se spolkem Hravě žij zdravě, které se dlouhodobě zaměřují na hubnutí bez diet a striktních omezení. V souladu s touto filozofií tvoří i program celého DNE ZDRAVÍ!

Více informací o celém dni a přihlášky na cvičení a workshopy najdete zde


Akce se koná pod záštitou České obezitologické společnosti ČLS JEP a místostarosty MČ Praha 4 Ing. Zdeňka Kováříka.

 

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři