TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 107
Celkem: 5882
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133208.93 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 40 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Na co se těším 21. října 2023 v rámci Dne zdraví?

03. 09. 2023

Den zdraví je kromě kurzů zdravého hubnutí takové moje třetí dítě – koná se už po sedmadvacáté a je pro mě velkým potěšením. Filozofie toho dne je stále stejná – nadchnout lidi mnoha způsoby, aby se pustili do nějaké malé změny v oblasti výživy, pohybu nebo psychiky a přišli se pochlubit se svými úspěchy nebo  se poradit s neúspěchy. Díky tomu, že organizaci má na starosti mé opravdové dítě dcera Zuzka se skvělým  zejména rodinným týmem STOBu, vím, že se mohu těšit na to, že díky perfektní organizaci bude spokojeno desítky vystavovatelů, odborníků a cca 700 návštěvníků  a budou pak chodit nadšené e-maily, takže mám potěšení nejen před, v průběhu ale i po Dni zdraví.

Těším se na setkání jak nových návštěvníků (dojemné bývá setkání on line kurzistů, kteří se podporují a sdílí své osudy na dálku a tady se někteří poprvé vidí naživo), tak na ty, kteří jsou věrni STOBu desítky let a znám je z kurzů či pobytů a vidím, že si i díky STOBu užívají  života. Těším se na to, že se ke mně přihlásí lidi, kterým jsem pomohla trošku změnit život – minule to byla např. žena, která ke mně chodila před 40 lety do rodinného kurzu jako dítě a ukázala mi  svoji spokojenou rodinu, mnoho úspěšně zhublých a nebo náš věčný maskot Gizela, která nevynechala ani jediný den zdraví a ve svých téměř 90 letech zvládá i  bláznivý tanec Vojty.

Těším se na to, že si užiju den a navíc že přivedeme laskavým způsobem mnoho lidí k tomu, aby si užili nejen tento den, ale i  zbývajících 364 dní do dalšího Dne zdraví.

Zapište si do kalendáře sobotu  21. říjen 2023 a  pojďme se potkat naživo.

Těším se na vás.

A na co se těšíte vy?

Program celého dne a seznam poraden a vystavovatelů najdete zde. 

Pokud máte tip na nějakého dalšího vystavovatele (s vhodnými potravinami nebo třeba sprotovními pomůckami), dejte nám vědět. 

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 09. 2023 01:04
Pokud nebudu mimo pracovní proces - rada bych letos přijela i přesto, že doprava už je z Ostravy nechutně drahá. Půjdu si zarezervovat jizdenky a dam tomu šanci. Samo bych se těšila na případné setkání se stobačkami a prezentaci novinek ve stravování.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři