TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Získané body

Tento měsíc: 107
Celkem: 5882
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133208.93 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 40 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Co vás čeká 21. října na dni zdraví

24. 09. 2023

Den zdraví se STOBem s atraktivním programem v sobotu 21. října 2023

Zveme vás na den plný pohybu, dobrého jídla, odborného poradenství a zajímavých přednášek! Nechte si poradit od skutečných odborníků. Přijďte si užít pohodovou sobotu, kde získáte motivaci ke zlepšení stravovacích a pohybových návyků či redukci váhy.

Chutné nutričně výhodné potraviny

Filozofií STOBu je naučit vás, abyste nepodléhali dietám a vytvořili si sami jídelníček z nutričně výhodných potravin, které vám chutnají. A právě takové potraviny budete moci ochutnat a zakoupit si na Dni zdraví.

Ochutnávky můžete prostřídat mnoha druhy pohybových aktivit

Cílem dne bude také to, abyste si našli pohyb, který vás baví, a tak můžete vyzkoušet širokou škálu pohybových lekcí od aerobiku přes různé druhy zdravotního cvičení, hormonální jógu, čchi-kung až k tanci. U stánku STOBu budete mít možnost poradit se o vhodnosti pohybové aktivity právě pro vás, o správném provedení cviků (vhodné zejména pro ty, kteří cvičí online) s možností udělat si test zdatnosti. Dozvíte se i o aktivní dovolené, kterou pro vás chystá STOB na rok 2024. Všichni si mohou zacvičit také online – podrobný program najdete na stránkách www.stob.cz.

Odborné poradny

Nehledejte na své potíže laická řešení, ale využijte péče kvalifikovaných odborníků pod jednou střechou. Můžete si nechat změřit složení těla, vyšetřit zrak, glykemii, křečové žíly, kožní znaménka, svalovou sílu jako ukazatele osteoporózy, poradit se, jak zvládat kila navíc u dětí či problémy s „nejedlíky“, k dispozici bude i spánková poradna, samovyšetření prsou, ukázka dentální hygieny, dozvíte se, zda nám může pomoci při řešení obezity farmakoterapie. Z naměřených parametrů si spočítáte svůj osobní index zdraví s cílem být každým rokem o stupínek zdravější. K tomu vám pomohou i odborníci ze STOBu, kteří vám budou celý den k dispozici a nasměrují vás k další odborné dlouhodobé péči o zdraví – například do kurzů zdravého hubnutí. Samozřejmě si budete moci zakoupit i praktické pomůcky na hubnutí.

Teorie vs. praxe, přijďte si to zažít!

Zažijte praktické přednášky pod vedením zkušených lektorek společnosti STOB a dalších odborníků.

Chcete začít s hubnutím a uspět? Nebo si potřebujete váhové úbytky udržet? Nebo se dozvědět, co jsou pohybové svačinky či se seznámit s novinkami z výživy? Pomohou vám při hubnutí léky? Jak můžete předcházet problémům s křečovými žilami a hemoroidy? Na programu budou i další zajímavá témata vedená opravdovými odborníky.

Zábava a soutěže o krásné ceny

I letos na vás čekají soutěže s atraktivními cenami, které vám cestu za zdravým životním stylem jistě zpříjemní. V průběhu dne zajistí módní přehlídku sportovních podprsenek s výkladem firma Caresse, můžete se také inspirovat zajímavými recepty s ochutnávkou, které před vašimi zraky připraví redaktorky z časopisu Apetit.


Zapište si do diáře sobotu 21. října 2023 od 10 hodin v Konferenčním centru City v Praze 4 u Arkád. Hlavním organizátorem akce je společnost STOB, jež se dlouhodobě zaměřuje na hubnutí bez diet a striktních omezení. V souladu s touto filozofií tvoří i program celého DNE ZDRAVÍ! Více informací na www.stob.cz.  

 

Akce se koná pod záštitou České obezitologické společnosti ČLS JEP a starosty Prahy 4 Ondřeje Kubína.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři