TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 03. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

Masa55

Sebekoučink

Zaplacený cyklus 2020/1 archivován automaticky dne 11.05.2020

Získané body

Tento měsíc: 512
Celkem: 23320
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 751.40 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 1 h 45 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 103999.68 km
Kolo: 55844.75 km
Cvičení: 4547 h 10 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Masa55

Fotogalerie:

  • Poslední úprava: 11. 05. 2020
  • Poslední komentář: 11. 05. 2020
Nahrávání..
Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 05. 2020 19:07
Je moc pěkně vykynutý, povedl se.
11. 05. 2020 10:20
Vypadá nádherně! :-) ... Taky peču, doma už jiný chleba nejime, to čekání za to stojí.
11. 05. 2020 09:53
Mášo, taky peču, mám to určitě časově méně náročné. V pátek si kolem oběda dám rozmnožit kvásek při pokojové teplotě, večer dokrmím a odeberu do skleničky na příště. Většinou nad ránem když jdu na WC dám už zbytek mouky ( pšeničné, jinak na ten kvásek jen žitnou), zrníčka sůl....- vše mám v misce nachystané z večera + vodu - taky nachystaná večer, nahrubo promíchám a nechám kynout.... Ráno vstanu, prohnětu-ručně + přidám mouku pokud to mám řídké. Nechám kynout na vále, znovu po 1/2 hodině prohnětu ( nebo i dýl) , natvaruji do ošatky, nechám vykynout a peču. Když nechávám rozkvas tak dlouho jako ty, tak se rodině zdá chléb kyselý, mě osobně to neva, ale nepeču jen pro sebe, takže můj postup je asi s přípravou kvásku a stydnutí chleba asi na 24h. :-). Zkus a uvidíš. Asi bude hodně záležet jak silný máš kvásek ( ten můj je úplný borec :-)).
11. 05. 2020 09:04
Vypadá fakt dobře, za tu zdlouhavou práci to rozhodně stálo.
11. 05. 2020 08:21
Vypadá fakt povedeně, dala bych si:-)
11. 05. 2020 08:04
Tak první pokus upéct kváskový žitný chleba v troubě se moc povedl. V pekárně jsem si nechala zamíchat a částečně i nakynout těsto. Asi tak za půl hodiny jsem ho vyndala , přeložila a nechala kynout v ošatce. Následně jsem ho upekla ve v hrnci. Je to tedy dost zdlouhavé, v sobotu večer připravit rozkvas, v neděli zadělat, nechat dostatečně dlouho kynout , upéct a nechat uplně vychladnout.Dnes ho mám k snídani, ale výsledek stojí za to, je fakt skvělej.
11. 05. 2020 07:56
vypadá velmi chutně

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Bonduelle (balíček v hodnotě 700,- Kč)

Ankety

Jak jste na tom s váhou po období karantény?

Naši partneři