- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 300 |
tvaroh boni | 250 |
Cibule | 100 |
Šunka vepřová výběrová | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, pažitka, petrželová nať
Energetická hodnota celkem: 1758 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 879 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Oloupanou okurku rozpůlíme po délce, vydlabeme zrníčkovou část, Okurku naplníme tvarohem se sekanou šunkou, cibulkou, kořením a solí. Pokud okurku neoloupeme lépe to vypadá, ale já ji loupu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.