TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Okurka plněná

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Okurka salátová300
tvaroh boni250
Cibule100
Šunka vepřová výběrová100

Dochucovadla:

sůl, pepř, pažitka, petrželová nať

Energetická hodnota celkem: 1758 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 7, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 879 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Oloupanou okurku rozpůlíme po délce, vydlabeme zrníčkovou část, Okurku naplníme tvarohem se sekanou šunkou, cibulkou, kořením a solí. Pokud okurku neoloupeme lépe to vypadá, ale já ji loupu.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

19. 07. 2017 18:55
Já si vždycky dávala lučinu nebo pomazánky na kolečka okurky jako jednohubky. Takhle je to elegantní :-)

Naši partneři