- Autor: TerezaBenickova
 - Doba přípravy (min.): 5
 - STOB recept
 - Porce: 4.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 1000 | 
| Limetka | 5 | 
| Jahody | 50 | 
| Okurka salátová | 60 | 
Dochucovadla:
máta
Energetická hodnota celkem: 129 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 1, 
                                                        Tuky (g): 0, 
                                                        Sacharidy (g): 7,
                                                        SAFA (g): 0,
                                                        Cukry (g): 3,
                                                        Vláknina (g): 2,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 32 kJ
Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 1.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Okurku a jahody nakrájíme na menší kousky. Přidáme k nim trochu máty a rozmixujeme. Směs dáme do sklenice, zakápneme šťávou z limetky a zalijeme vodou (perlivou nebo neperlivou).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






