- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně průměr | 400 |
Olej řepkový | 4 |
Gouda 48% | 50 |
Energetická hodnota celkem: 1453 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 363 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Dýni hokaido opečeme do růžova tak aby byla úplně měkká, pak ji okořeníme solí, pepřem,česnekem a rozmixujeme do hladké hmoty, pokud je málo hustá vnícháme na jemno nastrouhaný sýr.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.