TOPlist


Kuřecí prsa s kapií

  • Uživatelský recept
  • Autor: Petrajda
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)300
Olej běžný (průměr)10
Cibule50
Paprika červená100
Smetana zakysaná 15%50

Energetická hodnota celkem: 2211 kJ

Bílkoviny (g): 72, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 12 SAFA (g): 8 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1106 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 6 SAFA (g): 4 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Sůl, sladká paprika

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na tenké plátky. Prsa rozřízneme na plátky a osolíme je. Cibuli shrneme stranou, maso necháme z obou stran zatáhnout a odložíme na talíř. K cibulce přidáme kapii nakrájenou na proužky a necháme osmahnout, přidáme lžičku sladké papriky a zalijeme vodou. Do základu vrátíme maso a pod pokličkou dusíme. Nakonec vmícháme lžíci zakysanky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma