TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dýňové gaspaccio

Zpět
  • Autor: martashi
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

tymián,sůl,pepř, med vynechávám z důvodu alergie

Energetická hodnota celkem: 5485 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 112, Sacharidy (g): 70, SAFA (g): 52, Cukry (g): 47, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 549 kJ

Bílkoviny (g): 1.2, Tuky (g): 11.2, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

1 dýně hokaido zbavená semen a nakrájená na tenké plátky Na marinádu: 100 ml olivového oleje 2 lžíce medu 10 g krupicového cukru 20 ml vinného octa 30ml pomerančové šťávy tymián, sůl, pepř 30g čerstvé zázvorové šťávy Na olivovou tapenádu: 100 g černých oliv 50 ml olivového oleje extra virgin

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři