TOPlist


Dýňové gaspaccio

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Dýně1000
Olej olivový100
Cukr bílý (řepný, třtinový)10
ocet vinný červený20
Pomerančová šťáva30
Zázvor30
Olivy černé50

Energetická hodnota celkem: 5485 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 112, Sacharidy (g): 70 SAFA (g): 17 Cukry (g): 47 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 549 kJ

Bílkoviny (g): 1.2, Tuky (g): 11.2, Sacharidy (g): 7 SAFA (g): 1.7 Cukry (g): 4.7 Vláknina (g): 2.2 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

tymián,sůl,pepř, med vynechávám z důvodu alergie

Postup přípravy

1 dýně hokaido zbavená semen a nakrájená na tenké plátky Na marinádu: 100 ml olivového oleje 2 lžíce medu 10 g krupicového cukru 20 ml vinného octa 30ml pomerančové šťávy tymián, sůl, pepř 30g čerstvé zázvorové šťávy Na olivovou tapenádu: 100 g černých oliv 50 ml olivového oleje extra virgin

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma