TOPlist


Salát ze sleďů

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sleď marinovaný v octovém nálevu250
Smetana zakysaná 12%80
Olej olivový20
Hořčice dijonská5
Cibulka jarní50
Petržel - kořen45
Cukr bílý (řepný, třtinový)5

Energetická hodnota celkem: 2451 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 12 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 613 kJ

Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 4 SAFA (g): 3 Cukry (g): 2.3 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 1.3


Dochucovadla:

pažitka

Postup přípravy

Marinované křišťálové sledě nakrájíme na malé kousky a zamícháme do dressingu připraveného ze zakysané smetany, olivového oleje, dijonské hořčice, nadrobno nakrájené jarní cibulky a petržele. Ochutit můžeme špetkou cukru. Podáváme s celozrnným pečivem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma