- Autor: Yogii
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 300 |
Chléb toastový celozrnný průměr | 120 |
Česnek | 15 |
Olej olivový | 40 |
Dochucovadla:
Čerstvá bazalka, pepř, troška soli
Energetická hodnota celkem: 2965 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 741 kJ
Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Bílý chléb, bagetu nebo ciabattu nakrájíme na plátky a opečeme nasucho v topinkovači nebo v troubě. Rajčata nakrájíme na malé kousky, bazalku nasekáme, opepříme a dochutíme špetkou soli, přidáme rozetřený česnek. Ještě horké pečivo potřeme troškou olivového oleje a navrch dáme připravenou směs.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.