TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bruschetta

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Čerstvá bazalka, pepř, troška soli

Energetická hodnota celkem: 2965 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 62, SAFA (g): 6, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 741 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Bílý chléb, bagetu nebo ciabattu nakrájíme na plátky a opečeme nasucho v topinkovači nebo v troubě. Rajčata nakrájíme na malé kousky, bazalku nasekáme, opepříme a dochutíme špetkou soli, přidáme rozetřený česnek. Ještě horké pečivo potřeme troškou olivového oleje a navrch dáme připravenou směs.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři