TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Volské oko jinak

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celé (syrové)55

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 325 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 2, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Oddělíme žloutek a bílek. Bílek lehce osolíme a ušleháme tuhý sníh, uděláme hnízdečko na pečicí papír a žloutek položíme do středu hnízdečka. Upečeme v troubě při 160°C do tuhosti jakou máme rádi.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři